Info

Välkommen att bekanta dig med din framtida sommarpärla!

Strandfastighet med en areal om totalt 8 841 kvm är belägen i fint och högt läge mot vattnet i väster och på tomten finns uppfört flertalet byggnader och konstruktioner som tillsammans bildar en fin helhet för fritidsvistelse.

Fastigheten har egen strandlinje mot väster om ca. 70 meter. Strandområdet består till största del av gräsmatta. Fantastiska badmöjligheter från flytbrygga med badstege eller om du vill vada i från strandkanten med sandbotten.

Vid fastighetens högsta punkt finns en fritidsstuga från 2000/2001 från Rosendahl. Stugan är uppförd av Henrik Boman och Kristian Andersson och byggnaden har en våningsyta om ca. 57 kvm. Från den övre fritidsstugan har man en fantastisk vy över vattnet tack vare det höga läget på den bergsbundna delen av tomten. Den övre fritidsstugan inrymmer i nedre plan kök med matplats, vardagsrum, sovrum och badrum. Övre plan består av ett öppet loft med möjlighet till flertalet sovplatser, utgång till balkong i väster. Möblerbar och vistelsevänlig altan i anslutning till entrén i väster. Till fritidshuset finns el och kommunalt vatten anslutet, avlopp till sluten septiktank.

Från fastighetens högsta punkt går en grusväg ner till det nedre fritidshuset/bastun som är beläget vid stranden i fint och "sjönära" läge. Fritidshuset/bastun är uppfört 1997 och är en stuga från Honkarakenne med en våningsyta om ca. 25 kvm. Stugan är i ett senare skede tillbyggd (2004) med ca. 9 kvm. Invändigt disponeras i nedreplan storstuga med Jötul-spis, köksdel och sovalkov samt ett litet sovrum.
Loftet är öppet och möjliggör flera sovplatser. Vedeldad bastu med egen entré från västra sidan där det även ansluter en altan med lusthus som bjuder in till trevliga stunder på altanen även då vädret är lite sämre. Området runt fritidshuset/bastun består mestadels av gräsmatta som bjuder in till lek och fritidsaktiviteter. Det nedre fritidshuset/bastun har "sommarvatten" och el-anslutning samt utedass

Sammanfattningsvis en fantastisk fastighet i ostört läge och där du kan beskåda en storslagen solnedgång över vattnet i väster.

Detta objekt måste upplevas på plats. Välkomna att boka in er visning med oss!

Adress Bastövägen 414, 22310, Finström  Vandö 

Typ Fritidsobjekt

Tomtareal: 8841m²

Pris 235 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren