Info

Trevligt fritidshus i lugnt och lummigt läge med omkringliggande grönska och närhet till vatten. Fritidshuset uppfördes 1974 (Tillbyggt 1978) i lösvirke på krypgrund med murad sockel, träpanelfasad och plåttak. På fastigheten finns även enklare dubbelgarage i plåtkonstruktion samt förråd.

Välkomnande entré som är ihopbyggd med terrassen . Hall med avhängningsmöjligheter.
Sällskapsdel med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Vardagsrummet med öppen spis samt plats för stor sittgrupp. Väggarna går i en ljus nyans tillsammans med ett charmigt trägolv.
Öppen planlösning mot kök med goda förvaringsmöjligheter i flertalet över- och underskåp. Köket är utrsutat med kyl/frys, spis med fläkt samt diskbänk. Naturlig plats för matgrupp vid fönsterparti.
Tre sovrum med fönster mot norr. Två av sovrummen inrymmer garderober. Master bedroom med plats för dubbelsäng, tapetserade väggar och furugolv.
Toalett med handfat, kommod, överskåp med spegelglas samt varmvattenberedare som är nyinstallerad 2016.
Stort badrum med badkar, dusch, dubbla handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas och inbyggd belysning, handdusktork. Praktiskt fönster för ljusinsläpp och vädring. Plastmatta på golv. Gedigen bastu med plats för stora sällskapet. Skjutbar bastulav.

Väl tilltagen terrass i ostört söder-läge som bjuder på många soltimmar. Terrassen är nybyggd 2019.

Sammantaget ett trevligt fritidshus med genomgående fint ljusinsläpp på bekvämt avstånd från service.

Adress Hästbergsvägen 30, 22150, Jomala 

Typ Fritidsobjekt

Våningsyta: 75m²

Tomtareal: 2010m²

Pris 79 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren