Info

HÖGKLASSIGT OCH NYBYGGT BOSTADSHUS MED FYRA SOVRUM!

Fantastiskt och havsnära läge på Skepparbacken, Mörby, Hammarland.
Bostadshuset kommer att uppföras i träelement 2020-2021 på en torpargrund med träbjälklag, brädfordrad ytterfasad och dubbelfalsat plåttak. Bostadshuset inrymmer entré med klädkammare, vardagsrum och kök i öppen lösning, FYRA sovrum varav ett med anslutande bastubadrum, gästtoalett med dusch samt tvättstuga/grovkök och teknikutrymme.

Bostadshusets pris om 307 000 € omfattar tomt jämte nybyggt nyckelfärdigt bostadshus med grovplanerad tomt. Bostadshuset har en planerad byggstart 2020 och beräknas vara färdigt under sommaren 2021. En köpare som är med i ett tidigt skede kan vara med och påverka de slutliga materialvalen och inredningen. Uppvärmning kommer att vara vattenburen golvvärme från en Nibe-värmepump (eller motsvarande) med återvinning, kommunalt V/A.

Bostadshuset är fantastiskt beläget i västerläge vid havet i det detaljplanerade området Skepparbacken. Området har gemensamma parkområden mellan tomterna och i överlåtelsen ingår andel i Skepparbacken allmänna och i samfällt vattenområde.

Köparen kan mot tillägg göra ytterligare mer påkostade materialval, låta planera tomten slutligt och beställa carport 8eller garage) om 6 x 6= 36 kvm. .

Adress Galeasgränd, 22 240, Hammarland  Mörby 

Typ Hus, Nyproduktion

Pris 307 000 €

Bilagor

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren