Info

Köp ett av Ålands och Havsviddens mest exklusiva fritidsboenden och investera i vardagslyx samtidigt som du får passiva inkomster när du själv inte nyttjar huset. Huset är beläget i den första raden vid och mot Norrhavet i kommunen Geta på Åland. Klipphuset har en obruten havsutsikt!

Välkommen in...
Klipphuset disponeras i 1,5 plan och är uppfört 2012. Entréplanet inrymmer möblerbar hall, modernt och fullt utrustat kök & vardagsrum i öppen lösning med mysig braskamin, förvaringsutrymmen och Masterbedroom med anslutande badrum inkl. dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare. I det övre planet disponeras ytterligare två sovrum, bägge med privat badrum med toalett & dusch samt en möblerbar hall/ kontorsdel med utgång till balkong. Alla sovrum har gott om förvaring och/eller klädgarderob.

Altanen om uppskattningsvis 200 kvm är byggd runt hela huset och smälter fint in i den vackra och omgivande naturen. I altanens nedre etage finns dessutom en bubbelpool för upp till 6 personer. Vid altanen finns också en fristående bastubyggnad från 2017 med dusch och relaxavdelning i direkt anslutning till och från altanen. och med utsikt över havet.

Huset har två p-platser och är beläget på mycket nära avstånd till Havsviddens hotell och restaurang, vilket placerar huset högt upp på önskelistan för hotellets konferensgäster.

Köpet görs som ett vanligt ägarköp genom aktier i ett bostadsaktiebolag med full äganderätt. Det är således även möjligt för personer och företag utan anknytning till Åland att köpa. Som köpare kan du därefter själv välja om du med hjälp av det närbelägna hotellet vill hyra ut ditt klipphus under de perioder du inte själv kan vistas här. Hotellet administrerar i så fall uthyrningen av ditt klipphus och ordnar städning m.m. Om du inte önskar hyra ut ditt hus kan du nyttja av det året runt, Du väljer själv hur du vill göra.

Adress Havsviddenvägen 90, 22 340, Geta 

Typ Fritidsobjekt

Boyta: 131m²

Pris 615 000 €

Lånekostnad

Uppskattad månadskostnad för detta objekt
2 460,00 €/mån
Beräknad på hela beloppet, 1,5% på 25 år.

ÖPPNA LÅNERÄKNAREN

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren