Info

Totalt 16 radhuslägenheter om 2-4 R+K med inglasade balkonger. Radhusen i BAB Berghäll är totalt tre till antalet och uppförs samtliga i tre våningsplan. Det bästa är att både du som fast bosatt ålänning, inflyttad eller besökare kan köpa och teckna aktier i detta bostadsprojekt. Perfekt som investering eller för eget bruk. Nu är tre stycken lägenheter reserverade.

BO INVID SJÖN I ETT AV ÅLANDS FINASTE LÄGEN
De fina vägbankerna som leder ut till Järsö är lika omtyckta av fast bosatta ålänningar som av besökare. Vi påbörjar nu förhandsförsäljning av nyproduktion i form av toppmoderna bostäder av hög kvalitét och med fantastisk havsutsikt. Radhusen i BAB Berghäll är totalt tre till antalet och uppförs samtliga i tre våningsplan. Det bästa är att både du som fast bosatt ålänning, inflyttad eller besökare kan köpa och teckna aktier i detta bostadsprojekt.

KORT OM UTFÖRANDET
Husen uppförs gediget på gjuten platta med träelement från den lokala KomfortHus-fabriken med brädfodrad ytterfasad och dubbelfalsade plåttak, ytorna genomgående rejäla och välplanerade. Alla bostäder kommer att ha tillgång till altaner/balkonger i fina lägen med vacker sjöutsikt. Lokala materialval, uppvärmning genom bergvärme, vattenburen till golvvärme.

TOMT & MILJÖ
Tomten runt huset kommer planeras med gräsmattor, gångar och vägar (se presentationsbild ovan). Därtill asfalteras och färdigställs vägarna till husen. Tomtområden vid stranden ägs av Lemlands kommun men kan nyttjas av alla boende – möjlighet till vistelsevänliga platser för rekreation och bad samt friluftsliv. Vid huvudvägen, intill området finns busshållplats, kommunalt daghem i närområdet

EFTER RESERVERING
Hela projektet kommer sannolikt att utföras i form av ett s.k. RS-system, vilket innebär att köpare betalar vartefter bostäderna färdigställs, på basen av en på förhand överenskommen ratplan. Som säkerhet för projektets genomförande ställs lagstadgad garanti och byggfelsförsäkring. När vi har en tillräckligt lång reserveringslista påbörjar vår samarbetspartner KomfortHus Ab uppförandet.

Adress Hälsinggrund 2, 22160, Lemland  Järsö 

Typ Lägenheter

Boyta: 73m²

Pris 207 000 - 350 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren