Stängd

Info

Radhuslägenhet i markplan om 105 kvm med 4 R+K+B och tillhörande egen uteplats med möjlighet för plantering på sin egna gård.
Bostaden är nyproducerad år 2020 och ingår i Bostads Ab Almvägen 3 i Jomala.

Asfalterad uppfart till lägenheten med egen plats i carport samt ytterligare en gästparkeringsplats och ett kallförråd med möjlighet för uppvärmning. Utöver kallförrådet finns även förvaring i enskilt i lägenhetens vindsutrymme.

Trevlig och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar i spegelglas.
Bostaden inrymmer tre sovrum. Master bedroom med härligt ljusinsläpp samt garderober bakom stora skjutdörrar med spegelglas. Vinylgolv, ljusa väggar och direkt utgång till uteplats. De två övriga sovrummen även dem med vinylgolv och genomgående ljusa väggar.

Kök med modern edge, goda förvaringsmöjligheter samt kaklad vägg ovan arbetsbänk. Köket är fullt utrustat med spishäll, ugn, kyl & frys samt diskmaskin. Bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter i och med den tillhörande köksön.
Köket är i rymlig öppen planlösning kombinerat med vardagsrum med spotlights i taket samt väl tilltagna fönster som tillför ett härligt ljusinsläpp i bostaden.

Helkaklat badrum med bastu, rymlig dusch, toalett, handfat samt överskåp med spegelglas. Gästtoalett i samma stil som huvudbadrum med handfat samt överskåp och spegelglas.
Lägenheten inrymmer även grovkök med plats för tvättmaskin och torktumlare.

Mittemot huset på andra sidan gatan finns en lekpark med bord, bänkar, gungor och pulkbacke.

Genomgående modernt utförande och med all vardaglig service inom nära räckhåll.

Varmt välkomna på visning!

Adress Almvägen 3 J, 22 120, Mariehamn  Möckelö 

Typ Lägenheter, Nyproduktion, Radhus/Parhus

Våningsyta: 105m²

Pris 274 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Stängd

Kontakta mäklaren