Info

Högklassiga och välbyggda radhusbostäder från NoraHus med god ljudisolering på Nybondasvägen 1 & 3 i Sviby.

Välkomna att reservera er nyckelfärdiga bostad redan idag så kan ni vara med att påverka materialval, interiör m.m.

Bostäderna från NoraHus håller hög klass och är anpassade och byggda för att skapa en fin och hemtrevlig känsla. Alla lägenheter har tillgång till egen terrass.

Bostäderna inreds modernt och stilfullt där köparen i ett senare skede kan göra egna färgval för ytskikt, köksluckor, kakel m.m. för att få en personlig touch i det kommande hemmet. Samtliga lägenheter kommer att ha delvis öppna planlösningar i gedigen konstruktion, huset uppförs i trästomme på gjuten platta och av vår samarbetspartner NoraHus. Yttertaket läggs i tegel.

Lägenheterna har egen plats i carport, gästparkeringsplatser finns därtill på gården för gemensam användning. Kallförråd med möjlighet till uppvärmning i anslutning till bostäderna. Utöver detta finns även förvaring i enskilt vindsutrymme i varje lägenhet.

Uppvärmning genom bergvärme, vattenburen golvvärme.

Månatligt bostadsvederlag 2€/kvm

Under förhands-marknadsföringen kan köparen göra en reservation genom att erlägga 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen), resterande köpeskilling erläggs vid färdigställandet, dock kan eventuella tillval faktureras i förskott enligt överenskommelse.

Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar mer eller mindre först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.


Bilder är inspiration från tidigare färdigställt parhus av Nora Hus

Adress Nybondasvägen 1, 22120, Jomala  Sviby 

Typ Lägenheter, Nyproduktion, Radhus/Parhus

Pris 169 000-259 000 €

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren