Info

Bostäderna från NoraHus håller hög klass och är anpassade och byggda för att skapa en fin och hemtrevlig känsla. I byggnationen har också särskild vikt lagts vid god ljudisolering mellan bostäderna. Alla lägenheter har tillgång till egen terrass.

Bostäderna inreds modernt och stilfullt där köparen i ett senare skede kan göra egna färgval för ytskikt, köksluckor, kakel m.m. för att få en personlig touch i det kommande hemmet. Samtliga lägenheter kommer att ha delvis öppna planlösningar i gedigen konstruktion, huset uppförs i trästomme på gjuten platta och av vår samarbetspartner NoraHus. Yttertaket läggs i tegel.

Lägenheterna har egen plats i carport, gästparkeringsplatser finns därtill på gården för gemensam användning. Kallförråd med möjlighet till uppvärmning i anslutning till bostäderna. Utöver detta finns även förvaring i enskilt vindsutrymme i varje lägenhet.

Uppvärmning genom bergvärme, vattenburen golvvärme.

Under förhands-marknadsföringen kan köparen göra en reservation genom att erlägga 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen), resterande köpeskilling erläggs vid färdigställandet, dock kan eventuella tillval faktureras i förskott enligt överenskommelse.

Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar mer eller mindre först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.


Bilder är inspiration från tidigare färdigställt parhus av Nora Hus

Adress Nybondasvägen 3, 22 120, Jomala  Sviby 

Typ Lägenheter, Nyproduktion, Radhus/Parhus

Pris 169 000-259 000 €

Karta

Planritning

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren