Info

Nu planeras ett nytt område i Möckelö med radhuslägenheter.
Nu finns möjlighet att reservera lägenhet på Almvägen 3 med inflyttning höst 2020 samt på Almvägen 1 med inflyttning vinter/vår 2021.

Lägenheterna inreds modernt och stilfullt där köparen i ett senare skede kan göra egna färgval för ytskikt, köksluckor, kakel m.m. för att få en personlig touch i sitt hem. Samtliga lägenheter kommer att ha delvis öppna planlösningar i gedigen konstruktion, huset uppförs av NoraHus i trästomme på gjuten platta och med tegeltak. Alla lägenheter har tillgång till egen terrass samt möjlighet för plantering på sin egna gård.

Alla lägenheter har egen plats i carport samt ytterligare en gästparkeringsplats och ett kallförråd med möjlighet för uppvärmning. Utöver det finns även förvaring i enskild vindsutrymme i varje lägenhet och mittemot huset på andra sidan gatan kommer en lekpark med bord, bänkar, gungor och pulkbacke att byggas.

Uppvärmning genom bergvärme, vattenburen golvvärme. Under förhands-marknadsföringen kan köparen göra en reservation genom att erlägga 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen), resterande köpeskilling erläggs vid färdigställandet, dock kan eventuella tillval faktureras i förskott enligt överenskommelse. Säljaren har om du så önskar ordnat hela 70 % av din finansiering på förhand genom ett bolagslån i Andelsbanken men det är högst frivilligt och köpare kan själv välja huruvida man vill behålla sin låneandel eller betala bort den efter inflyttning.

Fräscha, lägenheter i populärt område! Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar mer eller mindre först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.

Adress Almvägen 3 & 1, 22120, Jomala  Möckelö 

Typ Lägenheter, Nyproduktion, Projekt

Pris 169 100 - 274 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren