Info

Låt oss presentera nyproducerade parhus i populära Möckelö!

På Noras Gränd i Möckelö planers totalt sju stycken parhus (14 bostäder). Lägenheterna har genomgående hög standard, modern planlösning och en generös uteplats i västerläge. Parhusen uppförs i träkonstruktion på gjuten platta, tegeltak.

Parhuslägenheten inrymmer 5 R+K, 129 kvm (bortsett från två lägenheter, som istället för det fjärde sovrummet har en inglasad uteplats).
Rymlig hall/entré med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober och i väl tilltagen klädkammare. Vardagsrum och kök (Puustelli) i öppen planlösning med stora fönsterpartier i väster och utgång till uteplats under tak. Fyra sovrum, master bedroom med förvaring i hel garderobsvägg och de andra med förvaring i garderober. Grovkök/tvättstuga med plats för tvättmaskin och torktumlare, från grovköket finns även utgång till uteplatsen. Badrum med dusch, toalett, handfat med tillhörande kommod och bastu. Till varje parhuslägenhet hör bilplats under tak samt varmförråd.

Tomten planeras med gräsmatta, planterade häckar runt gräsmattan för begränsad insyn, stenlagt under biltak och vid entrén, asfalterad uppfart.

Uppvärmning genom vattenburen golvvärme från luftvattenvärmepump, fastigheten är också ansluten till kommunalt V/A. Fiberanslutning färdigt installerad.

Försäljningen sker genom en fastighetsaffär såsom kvotdel i fastighet (1/2) av hela fastigheten med tillhörande parhuslägenhet.

Bostadsområdet är naturnära med promenadstråk, närhet till vatten och bekvämt avstånd till affärer.
I området finns en lekpark med bord, bänkar, gungor och pulkabacke.

Varmt välkomna att reservera er nyckelfärdiga parhuslägenhet redan idag så kan du vara med och påverka materialval, interiör m.m.

Adress Noras Gränd, 22 120 Mariehamn, Jomala  Möckelö 

Typ Nyproduktion, Radhus/Parhus

Pris 315 000 €

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren