Info

Välkomna att reservera er nyckelfärdiga bostad redan idag så kan ni vara med att påverka materialval, interiör m.m. Här bor du modernt och trivsamt med närhet till det mesta. Parhuset uppförs på hörntomt på gjuten platta i lösvirke med beräknad inflyttning sommaren 2022.

Lägenheten inrymmer i planlösningen hall/entré, stort och öppet kök/vardagsrum, två sovrum varav ett med klädgarderob, tvättstuga, gästtoalett samt badrum med toalett, dusch och rymlig bastu. Mot väster, i anslutning till vardagsrummet anläggs delvis takbeklädd altan. Till bostaden hör carport, extra parkeringsutrymme vid entrén samt ett isolerat förråd. Uppvärmning genom vattenburen golvvärme från luftvattenvärmepump, fastigheten är också ansluten till kommunalt V/A. Tomten färdigställs med häck och gräsmatta samt är förberedd för asfalt. För köpare som kan fatta ett slutligt köpbeslut före årsskiftet 31.12.2021 finns möjlighet att välja alla ytskikt inkl. golv, kakel, klinkers och köksluckor. Tillval enligt separat överenskommelse och kostnad. Bostäderna har fast försäljningspris, ingen budgivning (först till kvarn).

Fågelberget är ett av Ålands mest trivsamma och populära bostadsområden, inte minst med tanke på det strategiska läget i närheten av köpcentrum, övriga butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Du tar dig enkelt in till centrala Mariehamn med cykel, bil eller genom bussanslutning från Maxinge köpcentrum.

Försäljningen sker genom en fastighetsaffär såsom en kvotdel om hälften i fastigheten, d v s man köper 1/2 av hela fastigheten med tillhörande parhuslägenhet. Kontakta oss för mer information, visning och din reservation.

Bilderna är från tidigare färdigställda parhus av samma byggnadsföretag, d v s MaSa Bygg Ab

Adress Gladavägen 2, 22150, Jomala  Fågelberget 

Typ Nyproduktion, Radhus/Parhus

Våningsyta: 88m²

Pris 268 000 €- 276 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren