Info

Välkommen till Fågelberget och Gladavägen 8! Här bor du modernt och trivsamt med närhet till det mesta.

Parhuset är uppfört på gjuten platta i lösvirke år 2020. Lägenheten är socialt planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Entrén inrymmer stor klädförvaring med spegelklädda skjutdörrsgarderober. Två sovrum varav ett med klädkammare, det andra med garderobsförvaring. Genom tvättstugan når du det helkaklade badrummet med dusch och toalett samt en rymlig bastu. Utöver detta finns en gästtoalett med anslutning till hallen. Från vardagsrummet finns utgång genom glasdörr till en stor altan som är delvist överbyggd med tak. Till bostaden hör carport, extra parkeringsutrymme vid entrén samt isolerat förråd. Uppvärmning genom vattenburen golvvärme från luftvärmepump. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A.

Fågelberget är ett av Ålands mest trivsamma och populära bostadsområden, inte minst för dess strategiska läge i närheten av köpcentrum, övriga butiker, natur och promenadstråk. Du tar dig enkelt in till centrala Mariehamn med cykel, bil eller genom bussanslutning från Maxinge köpcentrum.
Försäljningen sker genom en fastighetsaffär såsom kvotdel i fastighet (1/2) av hela fastigheten med tillhörande parhuslägenhet.

Adress Gladavägen 8, 22150, Jomala  Fågelberget 

Typ Lägenheter

Boyta: 88m²

Pris 270 000€

Bilagor

  • Planritning

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren