Öppen visning den 16/12/2019 16:30 - 17:30

Info

Välplanerad radhuslägenhet om 3 R+K med uteplats och egen trädgård i lummigt läge. Lägenheten är ljus och fin med renoverade ytskikt och badrum. Bostadsbolaget består av en byggnad som är uppförd 1989 i ett plan med fyra radhuslägenheter. Bostadsbolaget äger tomten som är 1 880 kvm. På gården finns ett bod med kallförråd för varje lägenhet. Vid infarten finns asfalterad gård med parkeringsplatser.

Välkommen in...

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter och golvvärme.

Mysigt vardagsrum med kamin för extra komfort. Ljusa färger samt parkettgolv. Lättmöblerat med stor sittgrupp, vardagsrumsbord och tv-möbel.

Stort kök med fantastiska arbetsytor och plats för matbord vid fönsterparti. Vita skåpluckor och vitvaror samt arbetsbänk och vägg ovan arbetsbänk i gråa nyanser. Köket är utrustat med spis/ugn, diskmaskin samt kyl&frys.

Från köket finns utgång till stenlagd uteplats och trädgård i S/V-läge. Trädgården är fint anlagd med rabatter och stenläggningar och bjuder på fin kvällssol under sommarhalvåret. Vid uteplatsen finns även mindre redskapsförråd.

Två rymliga sovrum med förvaring i garderober och klädkammare. Båda sovrummen har plats för fullstor dubbelsäng samt övrig möblering om så önskas.

Helkaklat badrum med stora rektangulära kakel i vitt samt ett mörkt klinkergolv. Badrummet inrymmer bastu, dusch, handfat med kommod. Praktisk arbetsbänk samt skåp för tvättlogistik och utrymme för tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.

Sammantaget en välplanerad lägenhet i mycket fint skick med en väl tilltagen uteplats. Varmt välkomna på visning!

Adress Ruddamsvägen 1, 22520, Sund  Kastelholm 

Typ Lägenheter, Radhus/Parhus

Våningsyta: 80.7m²

Pris 125 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren