Stängd

Info

Varmt välkomna till en mycket tilltalande radhuslägenhet med en väl tilltagen terrass och genomgående stilrena materialval. Radhuset på Rävgränd 1 uppfördes 2013 av NoraHus i träkonstruktion på gjuten platta med träpanelfasad och tegeltak. Lägenheten inrymmer 2 R+K med terrass samt tillhörande bilplats i carport och rymligt förråd.

Lägenheten är smart planerat med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lättmöblerad sällskapsdel med utgång till terrassen i västerläge. Stilrent kök från Puustelli med köksö som ger fina arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Fullt utrustat med spis, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Matplats för 4-6 personer invid fönsterparti. Rymligt sovrum i ostört läge med mycket bra förvaring längs en hel vägg. Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat, tvättmaskin samt förvaring i skåp. Hall med goda avhängningsmöjligheter i garderob.

Asfalterad infart med gästparkering samt gemensamt utrymme för sopsortering.

Sammanfattningsvis en mycket välhållen och smart planerad lägenhet, med en fantastisk terrass i söderläge. Varmt välkomna på visning!

Adress Rävgränd 1, 22140, Mariehamn  Solberget 

Typ Lägenheter

Boyta: 58m²

Pris 169 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren