Info

Strandtomterna säljs såsom outbrutna områden där vardera tomt får en areal om ca 1 ha med fantastiskt söder och sydvästläge, totalt förfogar du alltså över ca 10 000 kvm sjötomt i ett synnerligen eftertraktat läge på ca 17 minuters pendlingsavstånd från Mariehamn.

Tomterna får vardera en strandlinje om ca 100 m, stranden är relativt långgrund och har fin och hård sandbotten. Tomterna kan vara lämpliga både såsom exklusiva fritidstomter eller som bostadstomter för den som önskar bo här året runt. Tomterna har färdigt markerad plats för 2 m.ö.h, vilket bl.a. krävs för att kunna bebygga tomten med bostadshus.

Notera att det på tomterna finns båtplatsservitut, berättigade är befintliga fastigheter enligt fastighetsregisterutdraget. På området pågår en ombyggnation av vägen som kommer att dras ovan befintliga grannfastigheter, se bifogad karta.

På området finns möjlighet att ansluta fastigheterna till kommunalt vatten som går nära tomtgränsen. Elledning går över tomten och kommer enligt uppgift att grävas ner, grannfastigheterna har enskilda avloppslösningar.

Tomterna är välpreparerade, förberedda och färdiga att se, det här fantastiska stället behöver upplevas på plats. Kontakta oss för mer information eller ta en tur på egen hand och se vad stället har att erbjuda.
Ps. Det finns inget hinder för dig som så önskar att köpa helheten om ca 2 ha med ca 200 m strandlinje, välkommen at kontakta oss med ditt förslag.

Adress Södra Söderbyvägen, 22610, Lemland  Kopnäs 

Typ Fritidsobjekt, Tomter

Tomtareal: 1ha

Pris 250 000 € /fastighet

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren