Info

I fängslande miljö ligger detta drömställe kanske just för dig.
Fastigheten, bestående av två skiften/holmar, Lilla och Stora Gunsan med en total areal om 0,6850 ha, ligger vid Stenskärsfjärden väster om Granö i unik skärgårdsmiljö i Föglö.

Efter några minuters båtfärd från fasta Föglö (Näversholma eller Prästgården/Kyrklandet) är vi framme vid något av det mest fantastiska den åländska skärgården kan erbjuda. Vi tar oss i land vid båtbryggan och bara njuter av den underbara bergsbundna terrängen med lagom sluttande klippor, lätt att ta sig fram, njuta och beskåda. En fridfull kanal skiljer de två holmarna Lilla Gunsan med gångbro över till stora Gunsan där terrängen med fina släta klippor fortsätter. Du har vackra och skyddade vikar samt fina badklippor i alla väderstreck.

Samtliga byggnader är uppförda gediget och ordningsamt.
Fritidshuset med sin vackra fasad i natursten och rundstockspanel smälter in i naturen. Det är uppfört på plintar, i träkonstruktion med luftspalt och isolering samt fasaden i rundstockpanel och natursten, taket är lagt i plåt samt takrännor, tvåglasfönster. Huset inrymmer storstuga med öppen spis och kök , sovrum, tvättrum, takbeklädd altan mot öster, och takbeklädd terrass med grillplats mot söder.

Söder om huset ligger bastubyggnaden uppförd i träkonstruktion (slanor med luftspalt och isolering), med vedeldad bastuspis, tvättrum samt omklädnings- och gästrum (hög/låg säng konstruerad även som dubbelsäng). Vidare finns ett lider/snickarbod uppfört i rundstock och ett TC. Tittar du uppåt ser du ett mysigt ”Trädhus” där du kan kliva upp och beskåda utsikten. Vid den östra stranden finns anlagd strandplats med brygga, fiskrök, och en hel del tillbehör som kommer väl till pass vid vistelsen.

Adress Endast några minuters båtfärd (från ex Näversholma eller Kyrklandet/Prästgården), Föglö  Föglö Prästgården 

Typ Fritidsobjekt

Pris 87 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren