Info

Nu har du din chans att förvärva bostadstomt på Solberget i Jomala. Vi erbjuder två stycken tomter ; RNr 3:101 (avser T 2 Kv 31) med arealen 910 kvm och med RNr 3:102 (avser T 3 KV 31) med arealen 754 kvm inom detaljplanerat område på Solberget i Vesterkalmare by i Jomala kommun.
Dessa tomter är de enda kvarvarande på det planerade i området. Tomterna ligger mycket bra till, och bekväma att bebygga. Byggrätten är 25% av tomtens yta enligt detaljplanen.
Tomterna är placerade i trivsam miljö och i kvarter som i övrigt är klart bebyggt. Här har du närhet till naturen och endast några kilometers gång- och cykelväg in till Mariehamns centrum.
Bekväma och trygga gång- och cykelbanor även till Köpcenter.
Solberget som område är ljust och fint där soltimmarna räcker för alla. Bekvämt avstånd till dagis, skola där barnen få möjlighet att gå i Strandnäs, endast ca 2 km till Mariehamn.

I området Solberget erbjuds även en badstrand som är perfekt för avkoppling och olika familjeaktiviteter. På nära avstånd finns även den större badstranden vid Nabben. Möjlighet att hyra båtplats om ledigt.

Adress Igelkottsvägen 3 och Igelkottsvägen 5, 22140, Jomala  Solberget 

Typ Projekt, Tomter

Tomtareal: 910m²

Tomtareal: 754m²

Pris 59 000 € / 49 000 €

Bilagor

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren