Info

Nu har ni möjlighet att förvärva ett fantastisk bostadshus/ torp med tillhörande byggnader på fastighet i idyllisk och lantlig miljö i Flaka, Lemland.

På fastigheten om 3000 kvm finns ett torp, varav den "gamla delen" är uppfört cirka 1900-talet på torpargrund i stock med brädfodrad fasad och plåttak. Den "nya delen" är tillbyggd år 1999 på gjuten sockel, lösvirkeskonstruktion och plåttak. Invändigt kommer man in i ett litet hall och vidare in till det rymliga köket. Köket inrymmer bra med arbetsytor, förvaring och elspis, kyl och frys alla bytta 2016.

Badrummet är inrett med wc i form av mulltoa, dusch med avskärmande väggar, handfat med skåpinredning samt anslutningar för tvättmaskin. Golvet är klädd med klinker och väggar klädd med kakel.

Den "gamla delen" inrymmer 2 sovrum och vardagsrum med gedigen täljstensspis och direkt utgång till altan.

På tomten finns en fristående vedeldad bastu som fångar kvällssol. Ett lider som inrymmer vedbod, liten verkstad och biltak.

Den vistelsevänlig gården som är delvis bergbunden är vackert anlagt med gräsmatta, träd och buskar.

Sammanfattningsvis en härlig fastighet med Torp i trevlig miljö. Varmt välkomna att bekanta er med detta objekt vid någon av våra visningar!

Adress Herrövägen 34, 22610, Lemland  Flaka 

Typ Fritidsobjekt, Hus, Övriga

Våningsyta: 74m²

Tomtareal: 3000m²

Pris 105 000 €

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren