Stängd

Info

Vi erbjuder ett unikt objekt, bestående med två intilliggande strandfastigheter, med en total areal om 0,5400 (2800 m2 + 2600 m2), och en strandlinje om ca 120 m mot öster till Bursfjärden mittemot Ramsholmen. Enligt delgeneralplanen bildar de två fastigheterna en tomt, och överlåts därmed som en helhet. Byggnaderna på den norra fastigheten Sjöbo Rnr 2:16 består av fritidshus, garagebyggnad med förråd samt gäststuga och utedass. På Sjöboda Rnr 2:50 finns ett mindre lider.

Fritidshuset har använts som året om boende av nuvarande ägare. Huset har en våningsyta om ca 40 m2, den är uppförd år 1964, och tillbyggd senare. Huset har gjuten sockel och ventilerad grund, träkonstruktion, tvåglasfönster samt plåttak (bytt ca 2015) inrymmer mindre kök samt allrum med matplats, sovrum och tidigare veranda som är inbyggd , tvättrum med dusch, lavoar, wc (torrtoa) och tvättmaskin.

Garagebyggnad om ca 45 m2, uppförd år 2008 på platta i träkonstruktion, plåttak; inrymmer garagedel samt stor förrådsdel som är isolerad.
Gäststuga om ca 10 m2, uppförd år 2002 på plintar i träkonstruktin, shingeltak, en behändig och trevlig sovstuga.

Elanslutning finns, el även draget till garage samt gäststuga.

Ett fantastisk läge, med oanade möjligheter för byggnation, endast några kilometer från Mariehamn och ännu närmare sjövägen då du även behändigt kommer ut till vidare vatten. För mer information är du välkommen att diskutera med mäklaren.

Adress Brändövägen 104, 22130, Jomala 

Typ Fritidsobjekt, Hus

Våningsyta: 40m²

Pris 247 000 € eller anbud

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren