Info

Fastigheten Stallbacken Rnr 1:29 är totalt 4 800 m² och byggnaden är uppförd 2006 samt därefter tillbyggd 2009. Helheten byggnaden om ca 550 m² (volym om ca 3 059 m³) våningsyta är uppförd på gjuten sockel och med asfalteradplatta, i träkonstruktion samt brädfodrad ytterfasad och plåttak.

Byggnaden består utav fyra hallar varav den norra delen inkl. kontor/lägenhet är isolerad, uppvärmning via elpatron/fläktkonvektor samt radiatorer. Övriga tre hallar är oisolerade och den östra tillbyggnadshallen kan fungera som genomfartshall. Samtliga hallar har god takhöjd och access genom stora skjutportar samt därtill elektrisk port till den isolerade hallen.

Fastigheten har elanslutning och Ålands vatten är indraget, avlopp till slutentank. Tomten är till relativt stor del och invid byggnaden asfalterad, i övrigt med grusad gård och visst inslag av naturtillstånd.

Byggnaden kan ha flera användningsändamål och möjligheter för fastigheten finns i form av anpassning till verkstad/lager/garage eller motsvarande enligt eget behov. Byggnaden har tidigare också fungerat såsom stall och fårhus. Hör av dig till oss så berättar vi mer gällande hyresvillkor (bl.a. minst ett år hyrestid, el och vatten enligt normala taxor) eller ordnar en egen visning för dig. Det är också möjligt att besöka fastigheten på egenhand, vänligen kontakta dock först Lyyski Fastigheter.

Adress Vedholmsvägen, 22 630, Lumparland  Lumpo 

Typ Hyresobjekt, Övriga, Projekt

Våningsyta: 550m²

Tomtareal: 4800m²

Pris

Karta

Dela det här objektet med någon:

Visning

Vi visar våra objekt på många olika sätt.
Ta kontakt för privat visning eller intresse för kommande visningar.

Kontakta mäklaren