heart

Med hjärtat i fastighetsbranschen

Trygga affärer för både säljare och köpare

Lyyski Fastigheter erbjuder heltäckande service inom fastighetsbranschen på Åland. Hos oss möter du engagerad och kunnig personal och får professionell hjälp genom hela processen vid köp och försäljning av fastigheter och lägenheter. Du kan även kontakta oss när du behöver hjälp med juridiska frågor, exempelvis vid bouppteckning eller arvskiften och beskattningsfrågor. Boka ett första digitalt möte om du vill så träffar vi dig över FaceTime, Messenger, Zoom eller motsvarande, mejla info@lyyski.ax eller ring +358 18 533 000

Våra kärnvärden

Stolthet

Vi vill gå till jobbet varje dag och känna att vi hjälper våra kunder med vår kunskap och erfarenhet. Vi är fulla av energi inför uppdraget att hjälpa dig på ett pålitligt, kunnigt och förmånligt sätt.

Respekt

Vår företagskultur genomsyras av vår relation till kunden. Hos oss ska både säljare och köpare känna samma trygghet.

Rejäl

Åland är hemma för oss. Här känner vi varje gata, kvarter och kommun utan och innan. Vi vill dra vårt strå till stacken så att Åland kan fortsätta att växa och blomstra.

Tillförlitlig

Hos oss finns kunskap, erfarenhet och utbildning inom allt ifrån skattejuridik till homestaging. Hos oss är ansvariga mäklare Auktoriserade Fastighetsmäklare (AFM).

Affärsidé

Att hjälpa företag i fastighetsförmedling samt att hjälpa privatpersoner i förmedlingen av bostads- och fastighetsaffärer antingen genom ägande, bostadsrätt, hyra eller arrende. Det ska vara en upplevelse och kännas bra att anlita oss. I förlängningen ska vi parallellt erbjuda kunder och partners möjligheter att tillsammans med oss investera i hållbara fastighetsprojekt som skapar ett positivt kassaflöde.

Mission

Att varje dag fylla schemat med aktiviteter som bidrar till att stärka vårt varumärke och därmed ta oss framåt mot vår vision. Det dagliga arbetet ska gå ut på att hjälpa privatpersoner och företag med deras fastighetsaffärer på ett så bra sätt så att de rekommenderar oss till andra.

Vision

Att namnet Lyyski och Lyyski Fastigheter ska vara det första man tänker på i samband med fastigheter, top of mind. Genom förmedling och övriga fastighetsprojekt skapar vi inkomster för nuvarande och kommande generationer där vi kan dela och öronmärka medel såsom bidrag till utvalda projekt världen över.

Vår historia

Lyyski Fastigheter inledde verksamheten 2009 på en fastighetsmarknad som såg väldigt annorlunda ut jämfört med idag. Det var Inger Lyyski som vid den tiden hade aktivt jobbat nära konsumenten, som vägledare och kom ofta i kontakt med människor som på olika sätt behövde hjälp i samband med bostads- och fastighetsaffärer. Då fanns ett stort behov av att stärka kunskapen och återupprätta förtroendet mellan mäklare, säljare och köpare vid bostadsaffärer. Det fanns en efterfrågad lucka att fylla och detta blev startskottet på en ny era för fastighetsmarknaden på Åland.

Med en stabil och bred utbildning som Ekonomie Magister och Juris Magister, arbetserfarenhet inom ekonomi, redovisning och beskattning, och en bakgrund inom medling och konsumentskyddsärenden, avlade Inger år 2008 sin AFM, Auktoriserad FastighetsMäklarexamen. Inger är också offentligt köpvittne.
Hon startade Lyyski Fastigheter med målet att skapa trygghet och förtroende för fastighetsbranschen och främja marknaden där säljare och köpare kunde göra smidiga och trygga affärer.

Sonen Tomas Lyyski började jobba inom företaget år 2010. Tomas har en gedigen utbildningsbas med en Ekonomie Magister från Örebro Universitet och är även Auktoriserad Fastighetsmäklare (AFM) och offentligt köpvittne. Han jobbade tidigare inom sälj och marknadsföring på bank och efter det som regionchef på Vikingline när han fick frågan om att vara med på företagsresan. Till en början för att prova på, och det visade sig vara lyckosamt där Inger och Tomas kompletterar varandra mycket bra. Inger har fokus på det juridiska och Tomas fokus på sälj- och marknadsföring. 
Till vardags brinner Tomas ändå mest för att använda hela sin försäljningsarsenal som han praktiserat under många år med start på Irland 2005 och vidare inom det åländska näringslivet. Ta hjälp av Tomas när du behöver förhandla som ett proffs och stänga en affär.

Lyyski fastigheter har vuxit och utvecklats med åren och teamet består därtill av en handfull anställda, det är entusiastiska, med för branschen lämplig utbildning och erfarenhet, det är personer med utstrålning och rätta värderingar som vill måna om våra kunder. 

Under året 2021 pågår generationsväxling inom Lyyski Fastigheter. Tomas tar över rodret som Ansvarig Föreståndare,
medan Inger allt mer övergår till rollen som Senior Advisor.

I framtiden vill vi fortsätta att växa tillsammans med våra anställda och våra samarbetspartner, där kanske du är eller vill bli en av dem, och med våra gamla, nuvarande och nya kunder både på och utanför Åland. Vi gör allt för att du ska känna dig väl omhändertagen hos oss.

Välkommen in till oss med dina fastighetsaffärer, vi hjälper dig!

Ps. Om du vill kan du också träffa oss digitalt för ett första möte över t e x Messenger, FaceTime, Zoom eller motsvarande. Fråga oss mer på info@lyyski.ax eller ring +358 18 533 000