Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Välplanerad lägenhet med praktisk sovalkov!

Välplanerad och charmig 1:a på andra våningen i Fastighets Ab Askudden. Lägenheten inrymmer hall med förvaring i garderober, sovalkov med plats för stor säng, kokvrå med kyl/frys, spishäll och ugn samt förvaring i över- och underskåp. Trevligt allrum med matplats invid fönsterparti och plats för sittgrupp samt tv-möbel. Badrum med badkar, dusch, toalett, handfat samt överskåp med spegelglas. Lägenheten är inredd med ljusa väggar samt enhetligt och stilrent golv.

Bolaget består av totalt 26 aktielägenheter samt 1 lokal. Parkeringsplats på den asfalterade innergården. Gemensamma utrymmen i form av bastu, tvättstuga, torkrum samt förråd. Disponentintyg finns bifogat i prospektet, övriga handlingar fås på begäran av ansvarig mäklare.

Aktielägenheten har en andel om 5 151,02 € (per den 17 november 2021) i bolagets skötsellån. Andelen är ej bortbetalningsbar och täckas av bolagets bolagsvederlag.

I bolaget finns hembudsklausul. kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Sammanfattningsvis ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet, varmt välkomna på visning!

Utgångspris 70 000 € (Skuldfritt pris: 75 151,02 €)
Adress Askuddsvägen 21 A8, 22100, Mariehamn  Backeberg 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 1976
Rum 1 R+K
Våningsyta 30m²
Uppvärmning Fjärrvärme
Teknik Fiber
Tillträde Enligt överenskommelse
Utemiljö Perfekt för dig som vill bo med närhet till badplats, promenadstråk och med centrumnära läge. Bostaden lämpar sig mycket väl som övernattningslägenhet, ett första bostadsköp såväl som investeringsbostad att ha i uthyrningssyfte.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Aktielägenheten har en andel om 5 151,02 € (per den 17 november 2021) i bolagets skötsellån. Andelen är ej bortbetalningsbar och täckas av bolagets bolagsvederlag.
Månatligt bostadsvederlag 127.50 €/mån


Bilder

Planritning