Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

1 rum & kokvrå med centrumnära läge.

Smart enrummare på våning tre med centrumnära läge.

Lägenheten om 1 R+K (25 m² enligt bolagsordningen). Rummet inrymmer kokvrå i gott skick, utrustat med kylskåp, spis/ugn och diskho. Förvaring i över- och underskåp. I direkt anslutning finns ett stilrent helkaklat badrum som inrymmer toalett, handfat med kommod, spegelskåp och dusch.

I källarvåningen finns förråd, tvättstuga, torkrum och bastu.

Klinten är ett mycket attraktivt område och är perfekt för dig som vill bo i och nära ett trivsamt villakvarter med närhet till sjukhus, skolor, centrum och promenadstråk. Bostaden lämpar sig mycket väl som övernattningslägenhet, ett första bostadsköp såväl som investeringsbostad att ha i uthyrningssyfte.

I bolaget finns hembudsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Utgångspris 73 000 € (Skuldfritt pris: 73 000 €)
Adress Klintvägen 18 E36, 22100, Mariehamn  Klinten 
Byggnadsår 1972-1973
Rum 1 R+K
Våningsyta 25m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Utemiljö Klinten är ett mycket attraktivt område och är perfekt för dig som vill bo i och nära ett trivsamt villakvarter med närhet till sjukhus, skolor, centrum och promenadstråk.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Bostaden lämpar sig mycket väl som övernattningslägenhet, ett första bostadsköp såväl som investeringsbostad att ha i uthyrningssyfte. I bolaget finns hembudsklausul.
Månatligt bostadsvederlag 102.50 €/mån


Bilder

Planritning