Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Aktielägenhet i centrum med pool på gården!

Aktielägenhet om 4 R+K på Ålandsvägen 67 i Mariehamns absoluta centrum.

Lägenheten om 88,5 kvm (enligt bolagsordning) inrymmer i entréplan entréhall med klinkergolv, badrum i modern stil med dusch, två sovrum, vardagsrum med braskamin och fullt utrustat kök med generös matplats. Vindsvåningen inrymmer sovrum där väggarna är klädda med bilad stockpanel samt klädgarderober med skjutdörrar och spegelglas. Det helkaklade badrummet i vindsvåningen inrymmer wc, gediget handfat med spegelskåp, ångduschkabin och bubbelbadkar.

På innergården mellan huskropparna finns en stor anlagd gemensam uteplats med bland annat uppvärmd swimmingpool och en gårdsbastu. Därtill finns en trä altan om ca 200 kvm, perfekt för sommarhalvårets häng vid poolen!

Bostaden har fiberanslutning och uppvärmning genom direktverkande el med komplement av luftvärmepump. El-golvvärme finns i bägge badrum samt i sovrummen och entréhall i det nedre planet. Bostadsbolaget omfattar sammanlagt tre lägenheter varav den tredje är belägen i egen huskropp mot innergården. Till bostaden hör egen p-plats på gården.

Utgångspris 198 000 €
Adress Ålandsvägen 67 Lgh A1, 22100, Mariehamn 
Renoveringar 2013
2021 - Utförda av Eklunds Bygg
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsmaterial Huvudsakligen trä
Rum 4 R+K
Våningsyta 88.5m²
Uppvärmning El, luftvärmepump, AC
Teknik Mekanisk frånluft ventilation
Telefon och fiber
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt vatten och avlopp
Utemiljö På innergården mellan huskropparna finns en stor anlagd gemensam uteplats med uppvärmd swimmingpool och en gårdsbastu. Därtill finns en trä altan på ca 200 kvm perfekt för solstolen vid poolen.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Månatligt bostadsvederlag 250.00 €/mån


Bilder

Planritning