Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

GAVELLÄGENHET

Superpärla på gaveln med inglasad altan, sjöglimt och rejäl uteplats samt balkong i västerläge i etablerade och familjevänliga Möckelö Strand!

Gavellägenhet om 84,8 kvm med 4 R+K i två våningar i ett av kvarterets bästa lägen med välanpassade ytor och trevlig rumsindelning på Småholmavägen 7 i väletablerade Möckelö Strand. Bostaden håller en mycket hög klass och den är också belägen i ett av Möckelö Strands bästa lägen i just denna bostadskategori.

Bostaden inrymmer i nedre plan entré med klinkergolv och förvaring, öppet, rymligt och fullt utrustat kök med en vacker rökoljad valnöt bänkskiva samt rostfria vitvaror och vardagsrum som är välanpassat både för matplats och umgängesdel. Nedre plan har också ett fint inrett och helkaklat badrum med toalett och dusch. Vardagsrumsdelen har en anslutande och rejält anlagd inglasad terrass med öppningsbara sidor och privat uteplats i bästa västerläge. Lägenheten har 1-stavs ekparkett och trappa i ek.

Övre plan inrymmer tre sovrum samt badrum med toalett och dusch. Masterbedroom har extra förvaring och förstärkt balkong (finns möjlighet för t.ex. bubbelbad) i västerläge och de övriga två sovrummen kan med fördel inredas såsom barnrum, gästrum eller hemmakontor.

Husets konstruktion är i huvudsak betong med putsade fasader, samtliga bostäder har genomgående vattenburen golvvärme från bostadsbolagets egna bergvärmeanläggning. Mekanisk ventilation med återvinning. Till bostaden hör egen parkeringsplats under carport med tillhörande förrådsutrymme och dessutom möjliggör gavelläget att gästerna kan ställa sig nära bostaden på bolagets gästparkering. Möckelö Strand tillhör ett av de för tillfället absolut mest populära, eftersökta och etablerade bostadsområdena på Åland med närhet till daghem, natur, butiker och mycket annat. Nybyggd gång-och cykelväg till Mariehamn.

Bostaden upplevs bäst på plats, välkommen med din visningsförfrågan till tomas@lyyski.ax eller ring Irene på 018-533 000 så bokar hon upp din visning antingen privat eller enligt önskemål.

Utgångspris 265 000 € (Skuldfritt pris: 265 000 €)
Adress Småholmavägen 7 B1, 22120, Jomala  Möckelö Strand 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsmaterial I huvudsak betong, putsade fasader.
Ytor/Areal 84,8 kvm enligt bolagsordningen + inglasat uterum/altan
Rum 4 R+K
Våningsyta 84.8m²
Uppvärmning Bergvärme, vattenburet till golvvärme
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Utemiljö Lekplats runt hörnet och i kvarteret Möckelö Strand och vid Småholmavägen finns en mycket barnvänlig badstrand med långgrund sandbotten.
Möckelö Strand tillhör ett av de för tillfället absolut mest populära bostadsområdena på Åland. Mariehamn anknyts till Möckelö Strand genom nybyggd cykelväg.
Bostadsområdet är naturnära med promenadstråk, närhet till badstrand och bekvämt avstånd till affärer.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).


Bilder

Planritning