Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn
www.lyyski.ax E-post: johanna@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

1 R+K på våning 4 med balkong i västerläge och med hiss i huset.

Aktielägenheten inrymmer stor hall med klädavhängning och garderober, rejält helkaklat badrum med plats för tvättmaskin samt ljust kombinerat sovrum och vardagsrum. Rymligt, välutrustat och helrenoverat kök med rum för matplats samt utgång till egen balkong i väster/sydväst. Lägenheten om 36 kvm har nymålade väggar samt nytt enstavsparkettgolv i ek från Kährs. De gemensamma utrymmena består av tvättstuga samt bastuavdelning. Därtill finns även vindsförråd, parkering och skyddsrum/ cykelrum. Fastigheten är försedd med hiss.

Bolaget består av tre separata hus med gräsbelagda innergårdar, p-platser både för ägare och gäster finns att tillgå utan extra kostnad. Bostaden är perfekt för dig som vill bo bara några minuter från centrum i ett lugnt område med närhet till både sjukhus, skolor, serviceinrättningar och promenadstråk. Lägenheten passar dig som söker övernattningslägenhet, första bostad eller varför inte som en ren investering för uthyrning.

Välkommen på visning!

Utgångspris 110 000 € (Skuldfritt pris: 110 000)
Adress Skönviksvägen 2 lgh 24, 22100, Mariehamn  Västra Klinten 
Renoveringar Nytt golv (2022)
Nytt kök (2022)
Nymålat (2022)
Fastighetsbet. Arrende tomt
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 1993
Byggnadsmaterial Betongstomme, tegelfasad, falsad plåttak.
Rum 1 R+K
Våningsyta 36m²
Uppvärmning Fjärrvärme, vattenburet till radiatorer.
Golvvärme i badrum.
Teknik Fiberanslutning
Mekansik ventilation
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt vatten och avlopp.
Utemiljö Bolaget består av tre separata hus med gräsbelagda innergårdar, p-platser både för ägare och gäster finns att tillgå utan extra kostnad. Bostaden är perfekt för dig som vill bo bara några minuter från centrum i ett lugnt område med närhet till både sjukhus, skolor, serviceinrättningar och promenadstråk.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Bolagsvederlaget innehåller värme, vatten, sophantering, disponent, fastighetsskötsel, arrende samt fastighetsförsäkring.
Bostäderna har enligt gällande lagstiftning haft överlåtelsebegränsningar på grund av landskapslån men befrias genom ny lag från dessa begränsningar då lånen har återbetalats. Slutlig överlåtelse sker då lånen är återbetalda. Aktierna säljs skuldfritt.
Månatligt bostadsvederlag 133.20 €/mån


Bilder

Planritning