Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Radhuslägenhet med två uteplatser och bastu!

Radhuslägenhet om 3 R+K i två plan⁣ med bastu samt rymlig uteplats och balkong i gynnsamt sydväst-läge. Välplanerad lägenhet i fint läge med sjöglimt mot Slemmern och bra förbindelser till centrum med gång- och cykelbana.

LÄGENHETEN
Egen entré leder till nedre plan som inrymmer hall med vindfång. I anslutning till hallen finns en gästtoalett med uttag för tvättmaskin, handfat samt WC. Väggarna är inredda med vitmålad bröstpanel samt tapeter, våtrumsmatta på golv. Kök med vita skåpluckor, både över- och underskåp. Köket är utrustat med spis/ugn, köksfläkt, diskmaskin, rostfri diskho samt kyl&frys. I direkt anslutning till köket finns utrymme ämnat för matplats som rymmer matgrupp för fyra personer. Vardagsrummet har stora fönsterpartier ut mot bolagets gemensamma gård och lägenhetens terrass. Markis finns installerad för extra komfort.

Trappa upp till övre våningen två sovrum samt badrum med bastu. Sovrummet mot öster har tapetserade väggar och förvaring i garderober samt klädkammare. Sovrummet mot väster har utgång till balkong under tak med utsikt ut över ängarna och bort mot Nabbens badstrand och Slemmern, Det här sovrummet är också det inrett med tapetserade väggar och garderober. Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta. Badrummet inrymmer handfat med kommod, överskåp, toalett, dusch bakom välvda duschdörrar samt bastu.

BOLAGET
Bolaget består av totalt 9 aktielägenheter och de äger sin tomt. Byggnadens ibruktagningsår var 1984 och är i huvudsak uppfört i träkonstruktion. Uppvärmning via fjärrvärme och fastigheten är ansluten fiber. Bolagsvederlaget för den här lägenheten är satt till 224,70 €/månad (2,74 €/kvm), därtill tillkommer ett finansieringsvederlag om 165,65 €/månad för bolagets gemensamma lån.

Till lägenheten hör en carport-plats med eluttag för motorvärmare samt ett tillhörande rymligt kallförråd.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig och välplanerad lägenhet belägen just utanför Mariehamns centrum. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Utgångspris 169 000 (Skuldfritt pris: 197 557,32)
Adress Örtvägen 40 lgh 5, 22100, Mariehamn  Hindersböle 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 1984
Rum 3 R+K+B
Boyta 82m²
Uppvärmning Fjärrvärme
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Månatligt bostadsvederlag 224.70 €/mån


Bilder

Planritning