Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Trivsam lägenhet i markplan med uteplats

Charmig 3 R+K+B om 81 kvm i två plan i välskötta Fastighets Ab Sjöfararen i Mariehamn. Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med egen entré från stenlagd uteplats. Vid entrén finns även en terrass med spaljé som skärmar av mot grannar.

Välkommen in...

Hall med avhängningsmöjligheter, inre hall vid trappan som erbjuder mer förvaring för allt i klädväg.
Vardagsrum med stora fönsterpartier och dörr till uteplatsen samt lek-/kontorshörna. Lättmöblerat med sittgrupp samt tv-möbel. Ljusa tapeter samt parkettgolv.
Kök med bra arbetsyta längs bänkskiva samt matplats för 4-6 personer. Goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Köket är utrustat med spis, ugn, köksfläkt, diskmaskin, kyl & frys. Mönstrad tapet, ljust golv samt kaklad vägg ovan arbetsbänk.
Helkaklat duschrum i anslutning till bastun. Fint inredd toalett med WC-stol, handfat, underskåp samt spegel. Entréplanet inrymmer även ett stort och praktiskt förråd.

En trappa upp finns två sovrum, det ena med förvaring i garderobsvägg och det andra med rymlig klädkammare. Båda sovrummen i högt och insynsskyddat läge. Över plan inrymmer även ett kaklat badrum med duschhörna, WC, handfat, överskåp med spegelglas samt tvättmaskin.

Endast ett stenkast bort till närmaste badstrand (Algrundet), ca. 350 m till daghem, ca. 1 km till låg- och mellanstadieskola, avstånd till centrum är ca 2 km.

Sammanfattningsvis en trevlig lägenhet i ostört och vattennära läge. Varmt välkomna på visning!

Utgångspris 155 000
Adress Östernäsvägen 21 Lgh 3, 22100, Mariehamn  Östernäs 
Renoveringar Kök renoverat 2010. Ny spis och fläkt 2014. Ny diskmaskin 2018. Nytt golv i kök och hall samt målning och tapetsering 2019.
Golv i vardagsrum slipat samt målat även tapetserat 2013.
Toalett på nedre plan målad samt ny toalettstol och badrumsskåp 2013.
Nya elradiatorer samt luftvärmepump installerad 2013.
Sovrummen målade, tapetserade samt nya golv 2014.
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 1986
Rum 3 R+K+B
Våningsyta 81m²
Uppvärmning Direktverkande el, luftvärmepump
Teknik Fiber till central, ej draget till lägenheten.
Tillträde Enligt överenskommelse
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Ca. 200 m till närmaste badstrand ( Algrundet), ca. 1 km till låg- och mellanstadieskola, ca. 350 m till daghem, avstånd till centrum är ca 2 km.
Månatligt bostadsvederlag 162.00 €/mån


Bilder

1

1

1

1

Disponentintyg