Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 004
www.lyyski.ax E-post: inger@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Fräsch och praktisk lägenhet

Välkommen till denna moderna ljusa tvårummare om 39 m2, uppförd 2015, i Bostads Ab Lisebo i Mariehamn.

Lägenheten på första plan inrymmer välkomnande hall utrustad med förvaringsutrymme och klädkammare, kök med öppen planlösning till vardagsrum, sovrum samt badrum. Modernt och fullt utrustat kök med goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Vardagsrum med stora fönsterpartier och dörr ut till den privata, ljusa och stenlagda uteplats i västerläge, delvis takbeklädd samt spaljé som skärmar av. Lägenheten är genomgående stilren med vitmålade väggar, enhetligt laminatgolv. Helkaklat badrum med duschhörna , wc, handfat, överskåp med spegelglas samt plats för tvättmaskin.

Lägenheten ingår i Bostads Ab Lisebo, med totalt 9 st lägenheter, vari ingår Hus A och Hus B som är nybyggda (2015) och Hus C som är äldre och totalrenoverat (2015).

Utgångspris (Skuldfritt pris: 129 000)
Adress Godbyvägen 28 B Lgh 5, 22100, Mariehamn  Johannebo 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 2015
Byggnadsmaterial Huvudsakligen träkonstruktion, plåttak. Bostadsbolaget Lisebo är bildat 2015, består av totalt 9 st lägenheter i 3 separata hus, varav två av husen är uppförda år 2015 och ett hus av äldre modell helrenoverat 2015.
Rum 2 R+K
Våningsyta 39m²
Uppvärmning Fjärrvärme till vattenburen golvvärme.
Teknik Telefonnät och fiber indraget.
Tillträde Enligt överenskommelse vid köpslut
Vatten och avlopp Kommunalt vatten och avlopp
Utemiljö Lägenheten ligger i Johannebo, ett omtyckt område i norra Mariehamn. I anslutning till och i närheten finns trevliga promenadstråk, motionsslingor, gång- och cykelbana till Mariehamns centrum (ca 2,5 km) och nära köp-centrum(ca 1,5 km), skolor, dagis och Nabbens badstrand (ca 1,5 km). Bussförbindelse till staden, ca 50 m till busshållplats.
Kostnader Köparen står för överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt administrationen kring köpslut (277 € ink moms).
Övrigt Egen parkering på gården (3,50 €/mån i motorvärmaruttag). Varje lägenhet har förrådsutrymme i C-huset (källarförråd). I bolagsvederlaget ingår vatten.
Månatligt bostadsvederlag 140.40 €/mån


Bilder

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Planskisser