Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Fint inredd kvadratsmart tvåa (3 R+K enligt bolagsordningen) med balkong i Mariehamn

Fint renoverad och professionellt inredd tvårummare (3 R+K enligt bolagsordningen) om 58,5 kvm med balkong i söderläge på Klintvägen 1 D i Mariehamn.
Bostaden är belägen endast några få stenkast från ÅHS och en promenad eller cykeltur till centrum tar bara några minuter. Bostaden har delvis nyrenoverade ytskikt och inrymmer hall, fullt utrustad köksdel med gott om förvaring, vardagsrum med generösa ytor och med utgång till balkong mot söder, sovrum med klädgarderober, toalett samt nyrenoverat duschrum. Golvet i köket och i vardagsrummet är ett nylagt vinylgolv av modell Scandinavian Grey, därtill ger den nuvarande möbleringen fin inspiration för dig som köpare, det finns även möjlighet att vid behov avgränsa en del av vardagsrummet såsom kontors-eller sovdel. Bolaget består av två separata hus med gemensam innergård, p-platser både för ägare och gäster finns att tillgå. Bostaden är perfekt för dig som vill bo i och nära ett trivsamt villakvarter med närhet till både sjukhus, centrum och promenadstråk. Varför inte en första bostad eller för dig som söker investeringsbostad för uthyrning. Hör av dig till oss för visning.

Utgångspris 89 000 € (Skuldfritt pris: 121389, 99€)
Adress Klintvägen 1 D 25, 22100, Mariehamn 
Renoveringar Ja under 2000-t och 2010-t
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 1945/1954
Rum 2-3 R+K (3 R+ K enligt bolagsordningen)
Våningsyta 58.5m²
Tillträde Enligt överenskommelse
Utemiljö Bostaden är perfekt för dig som vill bo i och nära ett trivsamt villakvarter med närhet till både sjukhus, promenadstråk och cykeltur till centrum tar bara några minuter.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Månatligt bostadsvederlag 212.35 €/mån
Månatligt finansieringsvederlag 197,15 €/mån


Bilder

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg