Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Aktielägenhet med fantastisk utsikt, Fågelberget

Radhuslägenhet i markplan om hela 86,7 kvm med 3 R+K och tillhörande fantastisk uteplats (terrass) på attraktiva Fågelberget, Jomala.
Bostaden är nyproducerad år 2017-2018 och ingår i Bostads Ab Utsikten, ett bolag bestående av totalt 4 aktielägenheter.

Bostaden inrymmer entréhall, två sovrum, stort och öppet kombinerat kök och vardagsrum samt helkaklat badrum med toalett och dusch. I vardagsrummet finns öppen spis, för övrigt uppvärmning med luftvärmepump och elgolvvärme. Bostaden disponerar även en fin och möblerbar balkongterrass med fantastisk utsikt mot söder.
Ytskikten är mer eller mindre oanvända, färgsättningen går i mestadels ljusa färger, fullt utrustat och komplett kök med gott om förvaring. Gällande förvaring finns i bostaden även en stor klädkammare som med fördel kan göras till en fin walk in closet. Därtill finns separat kallförråd om ca 3 kvm som också tillhör lägenheten.
Till lägenheten hör egen parkeringsplats i bolagets gemensamma carport.

Fågelberget har vuxit fram som ett av de just nu mest efterfrågade bostadsområdena på Åland, här bor du med närhet till köpcentrum, gym och fina motionsslingor i och runt området.

Tillträde till lägenheten kan ske omgående om så önskas.

Utgångspris 215 000 €
Adress Örnvägen 13 B, 22150, Jomala  Fågelberget 
Fastighetsbet. 170-424-4-51
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 2017-2018
Rum 3 R+K
Våningsyta 86.7m²
Uppvärmning Uppvärmning med luftvärmepump och elgolvvärme.
Tillträde Tillträde till lägenheten kan ske omgående om så önskas.
Utemiljö Fågelberget har vuxit fram som ett av de just nu mest efterfrågade bostadsområdena på Åland, här bor du med närhet till köpcentrum, gym och fina motionsslingor i och runt området.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).


Bilder

Planritning