Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Välplanerad 3 R+K+B med stor balkong i västerläge i nybyggda BAB Passaren!

Välkommen till denna välplanerade 3 R+K i nybyggnadsprojektet BAB Passaren på attraktiva Lotsberget i Mariehamn! Här bor du nära havet med bekvämt gång-/cykelavstånd till centrum samt närhet till all vardaglig service, strandpromenad och sportfält.

Lägenheten 22 om 77 m²⁣ på fjärde våningen inrymmer välkomnande rymlig hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter i garderober samt rymligt förrådsutrymme. Stora grafitgråa klinkerplattor på golvet. I anslutning till hallen finns gästtoalett inrymmande toalett, handfat samt spegel med tillhörande belysning.

Två intilliggande sovrum med fönster mot norr. Det ena om 9,4 m²⁣ samt master bedroom om 12,5 m²⁣, båda sovrum med ekparkettgolv samt goda förvaringsmöjligheter i garderober och linneskåp.

Rymligt helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas & inbyggd belysning. I badrummet finns även bastu med klinkergolv, belysning samt inredning i vacker rödskimrande klibbal. Grafitgrått klinkergolv som bryts av med stora vita rektangulära kakelplattor på väggarna. I badrummet finns golvvärme samt uttag för tvättmaskin och torktumlare.

Stilrent och ljust kvalitetskök från Marbodal med gott om förvaringsutrymme i flertalet under- och överskåp med släta luckor i vitt. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens såsom dubbel kyl & frys, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, underbyggnadsugn och spisfläkt. Bra arbetsyta på bänkskiva i grå laminat samt vitt kakel från bänkskivan upp till överskåp med inbyggda spotlights undertill. I anslutning till köket finns plats för matbord och stolar vid de stora fönstrena mot väster.

Köket kombineras vidare i delvis öppen planlösning med ett ljust och luftigt vardagsrum med generös takhöjd om 2,70 m samt stora fönster åt både norr och väster. Gott om utrymme för soffgrupp, soffbord samt TV-möbel om så önskas.

Från vardagsrummet nås även den rymliga balkongen om 8 m²⁣ i attraktivt västerläge. Balkongen är möblerbar och du som köpare kan även som tillval lägga till terassmarkis.

Vitmålade väggar och ekparkettgolv i hela lägenheten med undantag av hall, badrum och gästtoalett där klinkergolv är lagt.

I huset finns hiss som går från kallgaraget under huset upp till alla våningsplan.
På gården finns sopcentral för hushållssopor och källsortering samt cykelförvaring i separat gårdsbyggnad.

I källarvåningen finns tillhörande förrådsutrymme, postfack finns på varje våningsplan.

I köpet ingår bilplats i parkeringsruta på gården till ett värde av 4.200 €.
Möjlighet att uppgradera till bilplats under biltak eller garageplats finns. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig och välplanerad lägenhet med stor balkong i västerläge, med närhet till både havet och centrum.

Varmt välkomna på visning!

Utgångspris 291 000 € (Skuldfritt pris: 291 000 €)
Adress Lotsgatan 3 B 22, 22100, Mariehamn  Lotsberget 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 2019-2020
Rum 3 R+K+B
Våningsyta 77m²
Uppvärmning Fjärrvärme till väggfasta element.
El-golvvärme i badrum.
Teknik Tillgång till optisk fiberkabel mot önskad internetleverantör.
Data, TV och telefoni fås genom eget direkt avtal med tjänsteleverantör.
Varje lägenhet har ett eget FTX ventilationsaggregat med till- och frånluftsventilation samt energisparande värmeåtervinning. Ventilationen styrs enligt eget önskemål ifrån bostaden.
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt VA-system
Utemiljö Närhet till trevliga promenadstråk, strandpromenad samt dagis och grundskola.
Ca. 500 m till närmaste livsmedelsbutik.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Fastighetsskötsel och förvaltning sköts av professionella bolag.
Utöver bolagsvederlaget tillkommer kostnader för el och vatten. Individuell mätning sker i varje lägenhet, vilket innebär att man som köpare själv kan påverka sina boendekostnader i större utsträckning. Utöver bolagsvederlaget tillkommer också ett parkeringsvederlag om 23 €/månad.
Månatligt bostadsvederlag 154.00 €/mån


Bilder