Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Rejäl, rymlig och bekvämt belägen aktielägenhet i Mariehamn

Stor och rymlig aktielägenhet i markplan om 4 R+K+B på attraktiv tomt med tillhörande carport och stort förrådsutrymme (hobbyrum/förråd) invid fint och lummigt parkområde på Skrakvägen 2 i Mariehamn.

Bostaden inrymmer entré med klädförvaring, inre hall, toalett, tre sovrum alla med egna klädgarderober, stort och öppet vardagsrum, fullt utrustat kök med tillhörande matplats, grovkök/tvätt med egen entré från gården (kan vid behov byggas om till ytterligare ett sovrum), toalett i anslutning till tvättstugan samt duschrum med handfat och tillhörande bastu.
Bostaden är enligt bolagsordningen 100 kvm men har därefter kontrollmätts till 121 kvm, vilket också inkluderar grovkök/tvätt, bastu och inneförråd.
Från vardagsrummet finns utgång till uteplats med markis i västerläge och intill tomten finns därtill ett fint parkområde också mot väster.
Fristående byggnad på gården, i vilken denna bostad disponerar ett eget varmförråd alternativt inredningsbart hobbyrum/förråd.

Uppvärmning från ackumulatortank, vattenburet till radiatorer, kommunalt V/A.
Bolaget består av två separata aktielägenheter.

Bostaden är belägen i närheten av ett familjärt villaområde och med närhet till idrottshall, idrottsplan, strövområden och motionsslingor. Cykel-och gångväg finns in till Mariehamns centrum och sjöpromenaden mot Västra hamnen finns endast några stenkast från tomten. Matbutik, skola, daghem och övrig service finns på bekvämt cykel-eller gångavstånd.

Hör av dig till Tomas Lyyski på tomas@lyyski.ax för din egen visning.

Utgångspris 185 000 € (skuldfritt pris)
Adress Skrakvägen 2, 22 100, Mariehamn  Västernäs 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 1990
Rum 4 R+K
Våningsyta 121m²
Teknik Uppvärmning från ackumulatortank, vattenburet till radiatorer.
Fiber indraget.
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Vederlag för vatten uppbärs 20€/person/månaden.
Kommunalt V/A.
Utemiljö Bostaden är belägen i närheten av ett familjärt villaområde och med närhet till idrottshall, idrottsplan, strövområden och motionsslingor. Cykel-och gångväg finns in till Mariehamns centrum och sjöpromenaden mot Västra hamnen finns endast några stenkast från tomten. Matbutik, skola, daghem och övrig service finns på bekvämt cykel-eller gångavstånd.
Övrigt Gård med möjlighet till mindre trädgårdsland.
Månatligt bostadsvederlag 225.00 €/mån


Bilder

Planritning

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Fasad

Fasad