Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Vill du ha balkong, tillgång till hiss och dessutom bo i ett av Mariehamns västerlägen?

Elegant aktielägenhet om hela 98,7 kvm omfattande 3 R + K och inglasad balkong med utsikt mot väster i rejält, tyst och lugnt flerfamiljshus på Skillnadsgatan 42 i Mariehamn.

Bostaden inrymmer entréhall med skjutdörrsgarderob, kök med tillhörande matplats, öppet vardagsrum, Masterbedroom (ca 18 kvm) med tillhörande klädgarderober, ett gästrum alternativt kontor, gästtoalett samt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

I anslutning till vardagsrummet finns inglasad balkong i västerläge och i hallen finns också ett extra utrymme/avgränsat rum om ca 3 kvm .

Lägenheten håller genomgående modern och hög klass med bl.a. badrums - och köksinredning från Nelko, helkaklad gästtoalett och badrum samt parkettgolv på de övriga golvytorna. Gott om förvaringsutrymme.

Lägenheten tillhör bostadsaktiebolaget Elisabethsberg, ett välbyggt flerfamiljshushus inkluderande sju lägenheter färdigställda 2012–2013.
Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme.

Huset har hiss och till de allmänna utrymmena i nedre plan hör bl.a. bokningsbar bastu/relax-avdelning med bastu, dusch och relaxrum inkl. altan/uteplats.
Därtill finns tillgång till ett bokningsbart gästrum.

Lägenheten har privat förråd samt rätt att disponera parkeringsplats under biltak på gården.
Omtyckt och attraktivt kvarter i närheten av Västra Hamnen på bekvämt avstånd från Mariehamns absoluta centrum.

Utgångspris (Skuldfritt pris: 375 000 €)
Adress Skillnadsgatan 42 lgh 5, 22 100, Mariehamn 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 2012
Rum 3 R+K
Våningsyta 98.7m²
Uppvärmning Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme.
Tillträde Enligt överenskommelse
Utemiljö Omtyckt och attraktivt kvarter i närheten av Västra Hamnen på bekvämt avstånd från Mariehamns absoluta centrum.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Lägenheten tillhör bostadsaktiebolaget Elisabethsberg, ett välbyggt flerfamiljshushus inkluderande sju lägenheter färdigställda 2012–2013.
Månatligt bostadsvederlag 217.14 €/mån


Bilder

Planritning

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg