Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Kvadratsmart lägenhet med stor inglasad balkong i söderläge.

Kvadratsmart och trivsam lägenhet på Skrakvägen 3! Lägenheten är belägen en trappa upp med stor inglasad balkong i söder och generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Centrumnära lägenhet med vardaglig service, matbutik och promenadstråk på bekvämt avstånd.

Lägenheten om 47,2 kvm inrymmer entréhall med goda avhängningsmöjligheter, vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning med matplats invid fönsterparti och utgång till inglasad uteplats, sovrum med förvaring i garderobsvägg, badrum med dusch, badkar, WC handfat och överskåp.

Puustelli-kök som renoverades 2010 med vit skåpinredning, kaklad vägg ovan arbetsbänk i ek samt rostfria vitvaror från Siemens. I samband med köksrenoveringen målades även väggarna. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar i lägenheten.

Till lägenheten hör två förråd, varav ett är ett kallförråd. Gemensamma utrymmen i form av bastu och tvättstuga (som aktieägarna för nyttja mot avgift enligt prislista), hobbyrum och cykelrum. Parkeringsplats på gården mot avgift, mer information i disponentintyget.

Bostads Ab Spar-In-West består av totalt 61 bostadslägenheter fördelat på tre byggnader (Skrakvägen 1, 3 och 5). Bostadsaktiebolaget har under de senaste åren låtit utföra flertalet renoveringar där bl.a. nya tak har lagts på samtliga tre byggnader och de flesta fönster och balkongdörrar har bytts ut. Bolaget planerar även ett stambyte just nu, kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information.

Sammanfattningsvis ett mycket trivsamt och centrumnära boende. Varmt välkomna på visning!

Utgångspris 119 000 € (Skuldfritt pris: 119 000 €)
Adress Skrakvägen 3 lgh 23, 22 100, Mariehamn  Västernäs 
Renoveringar 2010: Köksrenovering (Puustelli), målning av köksväggar, eluttag på balkongen samt inglasning utav balkong. Bolaget lät byta fönster och balkongdörr.
2015: Väggarna i vardagsrummet och hallen målades.
2017: Målning av sovrum och badrum.
2020: Värmecentral utbytt på Skrakvägen 3
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 1974
Rum 2 R+K
Våningsyta 47.2m²
Uppvärmning Fjärrvärme till väggfasta radiatorer.
Teknik Fiberanslutning finns.
Tillträde Omgående efter köpslut eller enligt överenskommelse.
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Utöver bolagsvederlaget tillkommer kostnad för el enligt förbrukning.
Månatligt bostadsvederlag 188.80 €/mån


Bilder

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg