Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Toppmodern och totalrenoverad aktielägenhet om hela 94 kvm med egen balkong på Parkgatan 24 i Mariehamns centrum.

Bostaden är totalrenoverad 2019 och belägen i det första våningsplanet, ½ trappa upp med egen entré från gården. Bostaden är representativ och inrymmer entréhall och kapprum med god förvaring, stort, modernt och fullt utrustat Kristina kök med matplats, vardagsrum(glasveranda på ritningen) med balkong/terrass mot innergården i väster, ett gästrum/sovrum med skjutdörr mot hallen/köket, hall med kakelugn och plats för kontorshörn, stort Masterbedroom med klädgarderober samt helkaklat badrum med dusch och toalett. Kakelugnen är ej renoverad och behöver översyn före användning.

Bostaden har genomgående fina, ljusa och moderna ytskikt. Tillgång till förråd samt övriga förvaringsmöjligheter i anslutning till bostaden.

Till bostaden hör egen p-plats med motorvärmare på innergården. Till bolaget hör två hus inrymmande totalt 7 lägenheter ritade av arkitekt Micko Koskinen varav detta hus är K-märkt och det andra huset nybyggt.

Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme.

Bo i ett fantastiskt centrumläge i närheten av grönområdet Tullarnas Äng, daghem, skola, promenadstråk och övriga aktiviteter.

Utgångspris 349 000 €
Adress Parkgatan 24, 22100, Mariehamn  Tullarns äng 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 2019
Våningsyta 94m²
Uppvärmning Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme.
Teknik Fiber
Vatten och avlopp Bolagsvederlaget om 2,90 euro/m²/månad ingår kostnader för värme, vatten, sophantering.
Utemiljö Bo i ett fantastiskt centrumläge i närheten av grönområdet Tullarns äng, daghem, skola, promenadstråk och övriga aktiviteter.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Huset är K märkt och har fått Chiewitzpris av Mariehamns stad 2017 för ombyggnationen och renoveringen


Bilder

Planritning

Fasad

Fasad

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg