Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Rymlig 3:a med inglasad balkong i centrum

Välkommen till denna lägenhet i ett fantastiskt centrumläge med närhet till grönområden, sportfält, bilbliotek, skolor och butiker.
Lägenheten om 3 R+K och ca 76 kvm ligger på den tredje och översta våning (hiss finns) och erbjuda fina vyer med sjöutsikt i öster från köks och sovrumsfönster samt i väster och norr från den inglasade balkongen. Med sina stora fönster i alla väderstreck kan man njuta av morgonsolen i köket och kvällssol från balkongen. Ett önskvärt läge på Skarpansvägen 24 med ingång från gårdssidan i väster, där också bolagets parkeringsplatser finns.

Lägenheten inrymmer hall med avhängningsmöjligheter, ljust kök, rymlig vardagsrum med utgång till den inglasade balkong i västerläge och två sovrum med inbyggda garderober. Badrummet, som totalrenoverades med kakel och klinker i samband med vatten och avloppsstammar, inrymmer dusch, wc, handfat med vit underskåp och spegelskåp. Till lägenheten hör även två förrådsutrymmen ett som är värmförråd och ett som vindsförråd.

Uppvärmning sker genom fjärrvärme, vattenburet till radiatorer samt el-golvvärme i badrum.

Lägenhetshuset är ursprungligen uppfört 1962-1963 med fortlöpande renoveringar och underhåll som omfattar bl.a. fasadrenovering, stamrenoveringar, förnyad el-dragning, ny inredning i den gemensamma tvättstuga i källaren, fönsterbyte, balkongdörr byte m.m. ett solitt bolaget bestå av totalt 9 lägenheter, fyra affärslokaler och tre garageplatser.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig och välplanerad lägenhet med stor inglasad balkong i västerläge. Välkommen in på visning.

Utgångspris 291 000 € (Skuldfritt pris: 297 700 €)
Adress Skarpansvägen 24 lgh 3, 22100, Mariehamn  Centrum 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 1962-1963
Rum 3 R+K
Våningsyta 76m²
Uppvärmning Fjärrvärme
Tillträde Enligt överenskommelse
Utemiljö Fantastiskt centrumläge med närhet till grönområden, sportfält, bilbliotek, skolor och butiker.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Avgift enl. prislista för tvättstuga, p/plats/garage
Kölista gällande p-plats/garage
Hembudsklausul i bolagsordningen!
Månatligt bostadsvederlag 228.00 €/mån


Bilder

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg

Riktgivande planritning