Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Modern aktielägenhet på trivsamma Svärtesgränd!

Kvadratsmart parhuslägenhet i två plan på attraktiva Svärtesgränd i Västernäs! Genomgående välhållen parhuslägenhet med smakfulla material- och färgval. Västernäs ligger i södra Mariehamn och är en attraktiv stadsdel då det ligger nära centrum samtidigt som du hittar naturen runt husknuten. Skola, dagis, naturområden, småbåtshamn, promenadstråk och matbutik finns i det absoluta närområdet. Stadskärnan finns på cykelavstånd (2.5 km) och närmaste badstrand hittas vid Algrundet, ca 1,5 km österut.

Parhuslägenheten är omsorgsfullt planerad och erbjuder på det nedre planet öppen planlösning med hall, kök, matsalsdel och vardagsrum. I hallen finns klädförvaring i spegelbeklädda skjutgarderober. Här finns även ett litet förrådsutrymme samt helkaklat badrum som inrymmer WC, dusch samt handfat med tillhörande kommod. Från vardagsrummet når man en rymlig altan där man kan njuta av middagar i kvälls- och eftermiddagssol under sommarmånaderna. Här finns även ett rymligt, fristående kallförråd där man med fördel kan förvara utemöblerna under den kyligare delen av året.

På det övre planet finns tre sovrum, varav ett master bedroom med utgång till egen balkong i västerläge. Stort badrum med flera förvaringsskåp, utrymme för tvättmaskin och torktumlare, dusch, toalett, handfat och bastu.

Aktielägenheten ingår i BAB Södra Torget som består av 5 parhus (totalt 10 aktielägenheter) uppförda 2012-2014 på ägotomt. Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme, kommunalt V/A, fiber. Aktielägenheten berättigar till en bilplats med uttag för motorvärmare. Disponentintyg samt övriga handlingar erhålls på begäran av ansvarig mäklare.

Sammanfattningsvis en mycket kvadratsmart och välplanerad parhuslägenhet, perfekt för den lilla familjen eller för dig som vill ha ett centrumnära boende och ha närhet till grönska och promenadstråk. Varmt välkommen att boka visning!

Utgångspris 237 000 € (Skuldfritt pris: 237 000 €)
Adress Svärtesgränd 3 J, 22100, Mariehamn  Västernäs 
Renoveringar Fasadmålning av bolagets byggnader är planerad, för mer information se p. 3 i disponentintyg. (Disponentintyg samt övriga handlingar erhålls på begäran av ansvarig mäklare.)
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 2014
Ytor/Areal 88,5 kvm
Rum 4 R+K+B
Våningsyta 88.5m²
Uppvärmning Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme.
Teknik Fibernät
Tillträde 15 september eller enligt överenskommelse, kontakta ansvarig mäklare för mer information.
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Västernäs ligger i södra Mariehamn och är en attraktiv stadsdel då det ligger nära stadskärnan samtidigt som du har naturen runt husknuten. Skola, dagis, naturområden, promenadstråk och matbutik finns i det absoluta närområdet. Stadskärnan finns på cykelavstånd (2.5 km) och närmaste badstrand hittas vid Algrundet, ca 1,5 km österut.
Månatligt bostadsvederlag 270.00 €/mån


Bilder

Planritning