Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Väldisponerad radhuslägenhet med gavelläge och två väl tilltagna uteplatser samt balkong.

Trevlig radhuslägenhet i två plan med gavelläge. Två väl tilltagna uteplatser samt balkong i ostört läge som bjuder in till trevliga sammankomster. Attraktivt läge med skola, bank, sportfält, grönområden och köpcentrum med ett brett serviceutbud på behändigt avstånd. Egen parkeringsplats under biltak med tillhörande förråd.

Välkomnande entré med inhängnad uteplats i västerläge. Hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder i såväl skåp som hatthylla. I anslutning till hallen finns WC med toalett, handfat, överskåp med spegelglas samt tvättmaskin. Praktiskt fönster för ljusinsläpp och vädring. Kaklade väggar i vitt.

Rymligt kök med bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter bakom den vita köksinredningen. Vid fönsterpartiet finns utrymme för matplats som rymmer hela familjen. Köket är utrustat med spis, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Kaklad vägg ovan arbetsbänk. Ljusa väggar med vit bröstpanel samt mönstrad tapet. Laminatgolv som är genomgående för entréplan.

Ljust vardagsrum med plats för stor sittgrupp samt övrigt möblemang. Vita väggar med en fondtapet. Från vardagsrummet finns utgång till generös uteplats samt trädgård i lummigt läge mot öster.

Inre hall med trappa upp till övre plan. Under trappan finns utrymme för skrivbord eller annan möblering.

Övre plan rymmer tre sovrum, badrum med bastu samt en rymlig balkong i österläge.

Master bedroom med plats för fullstor dubbelsäng samt förvaring i flertalet garderober. Från sovrummet finns utgång till möblerbar balkong under tak i österläge.

Det finns två sovrum till som tidigare har varit ett sovrum. Det ena sovrummet har förvaring i klädkammare medans det andra har två garderober som rymmer det mesta i klädväg. Laminatgolv samt tapetserade väggar i båda sovrummen.

Stort badrum med wc, handfat med tillhörande under- och sidoskåp samt spegel, dusch bakom duschvägg samt bastu. Delvis kaklade väggar samt våtrumsmatta.

Sammanfattningsvis en välplanerade lägenhet med två uteplatser i motsatt väderstreck. Nära till "det mesta" med köpcentrum på behändigt avstånd samt skola, bank och anläggningar för fritidsaktiviteter i närområdet. Varmt välkomna till Godbyvägen 18!

Utgångspris 211 000 €
Adress Godbyvägen 18, 22100, Mariehamn 
Renoveringar Målning av fasaden sker juni-juli 2019
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 1992
Rum 3 R+K enligt bolagsordningen (4 R+K i praktiken)
Våningsyta 90m²
Uppvärmning Elvärme, energiklass B
Tillträde Enligt överenskommelse
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av fösta bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Månatligt bostadsvederlag 134.00 €/mån


Bilder

Disponentintyg 1

Disponentintyg 2

Disponentintyg 3

Planskiss entréplan

Planskiss övre plan