Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Ljus och välplanerad tvårummare bekvämt belägen i markplan

Välkommen till Ekstigen och denna trevliga tvårummare om 55 kvm.

Lägenheten är stilfullt renoverad och inrymmer 2 R+K. Entrén har klädupphängning och i hallen finns garderobsförvaring bakom spegelbeklädda skjutdörrar. Det rymliga vardagsrummet har utgång mot terrassen, vars österläge ger morgonsol . Det trivsamma köket är välplanerat där ytan intill fönstret utgör en naturlig plats för matbord. Sovrummet inrymmer en större dubbelsäng samt garderobsförvaring och övrigt sovrumsmöblemang. I badrummet finns dusch, toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt utrymme och uttag för tvättmaskin.

Till lägenheten hör bilplats på den asfalterade parkeringen samt en stor, privat bakgård som får disponeras av de boende. Västernäs ligger i attraktivt läge med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt närhet till vattnet och strandpromenaden.

Utgångspris 132 000 € (Skuldfritt pris: 132 000 €)
Adress Ekstigen 2 B 6, 22100, Mariehamn  Östernäs 
Renoveringar Renoveringar har skett under 2000-talet, bl a köksrenovering år 2004 , badrumsrenovering år 2009, innerdörrar i lägenheten utbytta år 2004, ytrenovering samt målning och tapetsering år 2017.
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår Bostadsbolagets byggnad består av 15 lägenheter i två våningar samt förrådsbyggnad uppförda 1989
Ytor/Areal 2 R+ k, 55 kvm. Gemensamma utrymmen består i förrådsutrymme i separat byggnad på gården, bastu samt tvättstuga.
Till lägenheten hör bilplats med motorvärmaruttag
Rum 2 R+K
Våningsyta 55m²
Uppvärmning Direktverkande el till radiatorer, golvvärme i badrum och kök
Teknik Uppvärmning el till väggfasta radiatorer, golvvärme i kök och badrum.
Mekanisk frånluftsventilation i badrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Utemiljö Ett attraktivt, fint läge har denna lägenhet i populärt område med privat gård och uteplats, nära grönområde och strandpromenad, gång och cykelväg till centrum. Nära till busshållsplats.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Bilplats på gården
Månatligt bostadsvederlag 198.00 €/mån


Bilder

Planritning