Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

PARHUSLÄGENHET

Rymlig parhuslägenhet med insynsskyddad uteplats och trädgård i västerläge i det populära bostadsområdet Lillängen!

Nu finns chansen att förvärva denna mycket rymliga parhuslägenhet med fantastisk trädgård i det populära bostadsområdet Lillängen!

Lägenheten om 6 R+K (150 m² enligt bolagsordningen) disponerar i det nedre planet hall med klinkergolv, rymligt kök med plats för stort matbord, två sovrum, vardagsrum, förrådsutrymmen samt helkaklat badrum inrymmande ett stilrent badkar med kromade tassar från Hafa. Från vardagsrummet finns utgång till altan och till gården, som med dess omgivande och insynsskyddande tujahäck bildar en privat och ostörd oas mitt i bostadsområdet. Trädgården innefattar gräsmatta, vackra askträd, blomrabatter och bärbuskar som tillsammans med dess västerläge gör gården till en mycket trivsam plats att vistas på. Objektet med gård behöver upplevas på plats för att inse dess privata läge!

Bostadens övre plan disponerar allrum, två sovrum samt ett stort f.d. förrådsutrymme, vars takfönster ger mycket trevlig karaktär och ljusinsläpp. Här finns även ett badrum med toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt vattenfallsdusch bakom välvda dörrar. Det övre planet har genomgående hög takhöjd, vilket skapar fin rymd och komfort.

Källarvåningen nås från trappa i hallen samt genom separat ingång från husets framsida. Här finns dörr till garaget samt ett rymligt badrum med dusch, toalett, handfat, spegelskåp, skåpförvaring, tvättstuga och bastu.

Ytternäs är en mycket populär stadsdel, då dess naturnära läge utgör en tillflykt från stadskänslan. Här bor du med närhet till vattnet och ett stenkast från promenadstråk, naturområden, badstrand och cykelväg som tar dig in till centrum på cirka 15 minuter.

Sammanfattningsvis är det här en mycket rymlig lägenhet för den som värderar avskildhet och lugn, men samtidigt vill bo bekvämt i bostadsområde. Välkommen att lära känna objektet tillsammans med oss!

Utgångspris 299 000 €
Adress Villansvägen 4 A, 22100, Mariehamn  Lillängen 
Renoveringar Byte av vitvaror i kök samt badkar badrummet i det nedre planet 2020-2021
Bastuaggregatet är bytt 2020
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 2003
Rum 6 R+K+B+Källare
Våningsyta 150m²
Tomtareal 1156m²
Uppvärmning Fjärrvärme vattenburet till golvvärme
Teknik Kabel-tv genom MCAs standardutbud
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt
Utemiljö I närheten av bostaden finns promenadstråk, naturområden, badstrand och cykelväg som tar dig in till centrum på cirka 15 minuter. Dagis finns beläget på ca. 1,7 kilometers avstånd och Ytternäs skola med årskurs 1-6 ca. 2,5 kilometer från bostaden.
Övrigt Till lägenheten hör integrerat garage om ca. 56 m² samt vindsförråd om 26,8 m²
Månatligt bostadsvederlag 250.00 €/mån


Bilder

Planritning

Disponentintyg

Disponentintyg

Disponentintyg