Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET

Gavellägenhet i centrum med hiss i huset

Modern, stilfull och rejäl bostadsvåning (vån III) i otroligt fint läge på gaveln i hisshus på Storagatan 17 B, Mariehamn.

Bostadsvåningen inrymmer hall med stort och rymligt förråd, stort badrum med toalett, dusch, tvättmaskin och torktumlare, fullt utrustat kök med matplats och anslutande vardagsrum, två sovrum varav ett med fransk balkong samt en inglasad balkong i sydvästläge i anslutning till vardagsrummet. Från köket, vardagsrumsdelen och den franska balkongen har bostadsvåningen ett otroligt gavelläge med fin utsikt över bl.a. grönområden och allén. Förrådet i hallen är också möjligt att använda såsom ett mindre kontorsutrymme, genomgående neutral färgsättning.
Till bostaden hör också ett varmförråd om hela 6 kvm och i grannhuset finns stora och generösa tvätt-och bastuutrymmen samt cykelförvaring. Till bolaget hör tre moderna hus med gemensam innergård bestående av bl.a. gräsmatta, gästparkering och lekplats.
Under huskropparna finns bolagets gemensamma garage med entré mot Neptunigatan, i samband med köpet överlåts också garageplats Nr. G3.

Utgångspris 299 000 € (Skuldfritt pris: 299 000 €)
Adress Storagatan 17 B lgh 8, 22100, Mariehamn  Centrum 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 2007-2008
Rum 3 R+K
Våningsyta 80m²
Tillträde Gällande tillträde har fastighetsmäklare Tomas Lyyski viktig tilläggsinformation.
Utemiljö Läget är fantastiskt med promenadstråk, centrum och Esplanaden runt hörnet
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Under huskropparna finns bolagets gemensamma garage med entré mot Neptunigatan, i samband med köpet överlåts också garageplats Nr. G3.
Månatligt bostadsvederlag 245.60 €/mån


Bilder

Planritning