Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET I BAB BRILJANTEN

Rymlig tvåa i Bostads Ab Briljanten mitt i centrala Mariehamn

Fin, välskött och smart planerad tvårummare i Bostads Ab Briljantens gårdshus i Mariehamns absoluta centrum. Våningshuset med ägarlägenheter (aktielägenheter) stod med sina 43 bostäder inflyttningsklart 2012 och har därefter haft en låg omsättning av bostäder. Konceptet vid nyförsäljningen riktade sig i första hand till 55 + köpare men det finns inget i bolagsordningen som hindrar dig som är yngre att bli ägare. Lägenheten är belägen i gårdshuset, inom bolaget finns även ett separat gatuhus.

Huset är omtyckt och modernt, lägenheten som nu bjuds ut till försäljning är belägen en trappa upp alldeles intill en av husets hissar. Bostaden inrymmer hall/entré, öppet och fullt utrustat kök kombinerat med vardagsrum, inglasad balkong, sovrum med hel garderobsvägg samt helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även möjlighet för boende att nyttja gatuplanets festsal och övriga allmänna utrymmen såsom tvättstuga och bastuavdelning. Lägenheten har även ett privat låsbart förråd i källarplanet/garageplanet. Uppvärmning genom fjärrvärme, synnerligen attraktivt läge intill centrums hela utbud inkl. butiker, caféer, apotek m.m.

Hissen går ända ner till garageplanet, den slutliga köparen får möjlighet (inget krav) att för ett fast pris om 19 500 € köpa garageplats (G8). Lägenheten har varit uthyrd men är tillgänglig från och med den 1 december 2019.

Utgångspris 237 000 €
Adress Östra Esplanadgatan, Briljanten lgh 412, 22100, Mariehamn 
Byggnadsår 2012
Byggnadsmaterial Betong med plåttak
Rum 2 R+K
Våningsyta 62m²
Uppvärmning Fjärrvärme
Teknik Ventilationssystem FTX
Kabel-TV
Fiber
Automatiskt brandalarm
Tillträde Från och med 1 december 2019
Vatten och avlopp Kommunalt
Utemiljö Fin innergård, centrumnära.
Övrigt Garageplats G8 kan i samband med köpslut förvärvas för ett fast pris om 19 500 €.
Vederlagskostnad 10,00 € / månad för garage och 198,40 € / mån för lägenhet.
Vatten och el kostnader enligt egen förbrukning
Månatligt bostadsvederlag 198.40 €/mån


Bilder

Planskiss