Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

AKTIELÄGENHET I GODBY

Fräsch och stor tvåa mitt i Godby med all service runt hörnet

Stig in i denna öppna fräscha tvåa mitt i Godby centrum där denna radhuslägenhet är belägen. Själva lägenheten ligger i markplan och är en gavellägenhet som ingår i Bostads Ab Björkvägen 42.

Här finns det stora ytor och bra med förvaring. Direkt från hallen kommer du till badrummet med dusch, toalett och tvättmaskin. Badrummet är helkaklat på både golv och väggytor. Sovrummet i lägenheten är ljust och golvet är beklätt med parkett, precis som i övriga lägenheten.

Vidare in i lägenheten möts du av det öppna, luftiga köket och vardagsrummet. Bra planerat med plats för köksbord och ändå känns ytorna rejält tilltagna. Ljusinsläppet är bra eftersom nya fönster har satts in på själva gaveln. Du kan även njuta av den öppna spisen från både vardagsrummet och från köket. Nödvändig lyx nu när vintern smyger sig på.

Från vardagsrummet kommer man ut på terrassen, som delvis ligger under tak och vänd mot väster. På terrassen finns utrymme för ett större bord eller kanske bara utemöbler för avkoppling under sommarmånaderna.

Till lägenheten hör två separata förråd. Ett i markplan och ett på vinden. Vindslucka finns i lägenheten. Fina asfalterade vägar utanför entrédörren och en mindre gräsmatta på baksidan. Bilplats till minst en bil finns utanför entrén.

Sammanfattningsvis en stor, ljus, modern och fräsch tvåa i välbehållet skick i Godbys absoluta centrum. Passar allt från den yngre generationen till den äldre.
Lägenheten du bara måste se om du söker boende mitt i Godby.

Utgångspris 165 000 €
Adress Björkvägen 42 D, 22410, Finström  GODBY 
Byggnadsår 2013
Byggnadsmaterial Träkonstruktion med tegeltak
Ytor/Areal 67 m2
Rum 2 R+K
Våningsyta 67m²
Uppvärmning Fjärrvärme, golvvärme
Teknik Fiber
Tillträde Enligt överenskommelse
Utemiljö Lugnt område men ändå nära service
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av fösta bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).
Övrigt Allt vatten ingår i bolagsvederlaget
Kostnad för värme ingår inte i bolagsvederlaget utan tillkommer 0,08 € /kwh
Bruksel tillkommer ca 20 € / mån
Månatligt bostadsvederlag 134.00 €/mån


Bilder