Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

BOSTADSHUS

Kvadratsmart egnahemshus i familjevänligt område!

Välkommen till Juliavägen vid familjevänliga Möckelö Strand!

Här hittar vi ett charmigt bostadshus om ett plan uppfört år 2017. Bostaden är ett Älvsbyhus ovan krypgrund, i träkonstruktion med brädfodrad fasad, överbyggt med tegelprofilerat plåttak. Med sina ca. 80.5 kvadratmeter inrymmer huset hall, två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med bastu samt groventré med tvättstuga. Från vardagsrumsdelen når man en rymlig terrass som med sitt söderläge ger sol under större delen av dagen. Om du föredrar skugga finns en fjärrstyrd markis som når över nästan hela altanen. Nedan finns en stor gräsmatta med installerad robotgräsklippare, som tillsammans med tujahäckens bevattningssystem gör trädgården i princip självgående.

Från den främre verandan når du en rymlig hall med mycket förvaring i form av platsbyggda garderober. I direkt anslutning till hallen finns ett mindre förrådsutrymme som ursprungligen är planerat såsom gästtoalett. Från groventrén når man tvättstuga/teknikrum och i direkt anslutning finns ett välplanerat badrum med toalett, dusch, handfat samt bastu. Vardagsrum och kök är socialt i öppen planlösning med en rogivande braskamin som central punkt. Köket ger en naturlig plats för matbord och har förvaring i både över- och underskåp. Induktionshäll, multifunktionsspis, kyl och frys samt diskmaskin från Bosch. Från husets öppna del når man de båda sovrummen, som bägge är försedda med garderober.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket trevligt bostadshus för exempelvis den lilla familjen som vill bo stadsnära i egnahemshus.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Utgångspris 242 000€
Adress Juliavägen 2, 22120, Jomala  Möckelö Strand 
Fastighetsbet. 170-420-12-41
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 2017
Byggnadsmaterial Bostaden är ett Älvsbyhus uppfört ovanpå krypgrund, i träkonstruktion med brädfodrad fasad, överbyggt med tegelprofilerat plåttak
Ytor/Areal 80.5 m²
Rum 3 R+K+B
Våningsyta 80.5m²
Tomtareal 1011m²
Uppvärmning Frånluftsvärmepump från Nibe samt radiatormonterade tilluftsventiler. Varmvattenberedare.
Teknik Fibernät. Installerad robotgräsklippare. Krypgrunden är försedd med fuktskydd från TrygghetsVakten.
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt
Utemiljö I närområdet finns lekplats samt barnvänlig badstrand med långgrund sandbotten. Mariehamn anknyts till Möckelö genom nybyggd cykelväg. Bostadsområdet är naturnära med promenadstråk, närhet till vatten och med bekvämt avstånd till affärer.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.
Övrigt Asfalterad uppfart, carport med motorvärmare samt stort förrådsutrymme för kallförvaring.


Bilder

Kartautdrag

Registerutdrag