Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

BOSTADSHUS

Stort och hemtrevligt bostadshus i Östernäs

Stort och rymligt boende på Villansvägen i Mariehamn!
Stort, rymligt och kvalitativt boende på attraktiva Villansvägen i Södra Mariehamn. Bostadshuset med generös takhöjd är ett svenskt Anebyhus är uppfört i 1,5 plan 2002 på gjuten platta med brädfodrad ytterfasad och tegeltak.

Entréplan inrymmer hall med separat yta/rum för klädavhängning, stort och öppet vardagsrum med matsaldel och öppen spis, kök, två sovrum varav ett masterbedroom, tvättstuga / grovkök samt badrum med toalett & badkar. Övre plan inrymmer allrum, hela fyra sovrum samt badrum med toalett, dusch & bastu. Bostadshuset har alltså hela 6 st. separata sovrum i varierad storlek, vilket ger även den större familjen gott om utrymme och flexibilitet.

Fristående varmgarage på tomten, uppvärmning genom fjärrvärme och anslutet till kommunalt V/A. Gården med både söderläge och västerläge har en stor och vistelsevänlig altan, anlagd gräsmatta och är även för övrigt färdigställd med uppfart, plattor och asfalt mot gatan i öster. Området är attraktivt med gång -och cykelväg in till centrum och livsmedelsbutik. Småbåtshamn, sjöpromenad samt badstrand på några armlängders avstånd. Endast ett stenkast bort finns busshållplats med goda bussförbindelser till centrum och vidare.
Mejla pontus@lyyski.ax och tomas@lyyski.ax för visningar och övrig information!

Utgångspris 425 000 €
Adress Villansvägen 8, 22100, Mariehamn  Ytternäs 
Fastighetsbet. 478-28-13-1-L1
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 2002
Byggnadsmaterial Träpanel, sadeltak i tegel, betongplatta
Rum 8 R + K
Våningsyta 214m²
Tomtareal 1048m²
Uppvärmning Fjärrvärme, vattenburen centralvärme, golvvärme
Teknik Fiberanslutning
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av fösta bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.


Bilder

Fastighetsregisterutdrag

Karta