Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 006
www.lyyski.ax E-post: thomas.n@lyyski.ax

BOSTADSHUS

Välkommen att hitta ditt drömboende i fantastisk miljö!

Ursprungligen fritidshus fr. 1992 på fantastiskt fritidsområde om 5 670 m², fr. 2010 detaljplaneändrat till egnahemsområde och samtidigt tillbyggt till egnahemshus på Västra Näsvägen 23 i Bjärström, Finström. Bostadshuset är uppfört på gjuten platta, i lösvirke (mindre källardel i lecablock) med träfasad samt tak i filtshingel. I anslutning till huset finns en väl tilltagen altan med enastående utsikt. Kring huset och på tomten rejäla anlagda gräsytor och nedanför altanen gäststuga samt trädgårdsdamm (ej i bruk). På tomten finns därtill stort fristående dubbelgarage samt ett vedlider. Tillhörande brygga inkl. flytbrygga invid stranden på samfällt område.

Bostadshuset inrymmer entré med klädavhängning, 2015 renoverat badrum med toalett, gästtoalett, tre sovrum, kök med stora sällskapsytor/matsal, vardagsrum/allrum med mycket ljusinsläpp, fin utsikt mot vattnet och utgång till altan. I huset finns ytterligare ett loft och från utsidan ingång till källardel. Helkaklat badrum, klinkergolv vid entré, i övrigt genomgående laminatgolv och målad väv på väggarna. Uppvärmning genom direktverkande el, kompleterat med luftvärmepump samt två eldstäder varav en med insats.

Sammanfattningsvis en pärla invid Öviken i Vargsundet!

Utgångspris 197 000 €
Adress Västra Näsvägen 23, 22220, Finström  Bjärström 
Fastighetsbet. 60-405-10-8
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 1992 tillbyggt 2010
Byggnadsmaterial Platta på mark, källarvägg i lecablock, trästomme & träfasad samt tak i filtshingel.
Rum 4 R + K, loft, källare, altan, fristående dubbelgarage, gäststuga, vedlider.
Våningsyta 141m²
Tomtareal 5670m²
Uppvärmning Direktverkande el, luftvärmepump, två eldstäder varav en med insats.
Teknik Fiberanslutning, Leakomatic vattenfelsbrytare & spisvakt.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällda områden Ingår i överlåtelsen.
Vatten och avlopp Kommunalt vatten, svartvatten till septiktank och gråvatten till fettavskiljarbrunn samt sandinfiltrering.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av fösta bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.
Övrigt Dubbelgarage om 52 m² (2010) på platta, trästomme & träfasad samt plåttak. Gäststuga på plintar, trästomme samt filttak. Vedlider i trästomme med plåttak. Brygga i trästomme på stenkista samt flytbrygga.


Bilder

Fastighetsregisterutdrag 1

Fastighetsregisterutdrag 2

Karta

Planskiss