Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 006
www.lyyski.ax E-post: thomas.n@lyyski.ax

BOSTADSHUS

Enplansvilla i fint och naturnära läge på Nåtö

1970-tals Villa med stor Lönneberga-tomt på Nåtö!
Bostadshus med stor tillhörande ägotomt om 8 000 kvm i attraktivt läge på Nåtö, Lemland. Bostadshuset är uppfört 1975 i ett plan med hel källarvåning, ytan är totalt ca 125 kvm per våning, d v s totalytan är närmare hela 250 kvm. Bostadshuset inrymmer i entréplanet hall med klädavhängning, 3 sovrum varav ett med klädkammare, stort och rymligt vardagsrum, kombinerad matplats & kök med utgång till träaltan, gästtoalett samt badrum med toalett & dusch.

Källarvåningen inrymmer bl.a. gillestuga, tvättstuga, toalett, pannrum samt bastu & tvättrum. Integrerat garage och carport vid infarten, därtill finns ytterligare ett garage som använts såsom verkstad samt ett kallförråd. Bostadshuset har nästintill genomgående ursprungliga ytor, visst underhåll av ytorna har fortlöpande skett bl.a. har badrum och bastu renoverats för ca. 10 år. Uppvärmning genom olja, vattenburet till radiatorer. Fastigheten är ansluten till kommunalt (V/A) och Ålands Elandelslag, fastigheten har också fiberanslutning (återstår slutinstallation).

Nåtö tillhör ett av Ålands mest attraktiva områden och tomten har stora fina vistelseytor, i området finns badstrand på gångavstånd samt också ett otal strövområden nästan alla med närhet till vattnet. Fastigheten har andel i samfällda områden och möjlighet till båtplats för mindre båt.

Utgångspris 210 000 €
Adress Lastklubbsvägen 31, 22160, Lemland  Nåtö 
Fastighetsbet. 417-413-1-34
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 1974-5
Byggnadsmaterial Betonggolv och nedre bjälklag betongvalv/påskålad träkonstruktion, källarvägg i lecablock, trästomme & i huvudsak tegelfasad samt tak i pannor (filttak på garage).
Rum 5 R+K+B+källare med gillestuga och verkstad/garage m.m
Våningsyta 123m²
Tomtareal 8000m²
Uppvärmning Värmekälla oljeeldning (förbrukning ca 1 850 l/år = 1 person)
Teknik Fiber till husväggen (slutinstallation mot avgift 295), Leakomatic vattenfelsbrytare.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällda områden Ingår i överlåtelsen.
Vatten och avlopp Kommunalt vatten och avlopp.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av fösta bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Fastighetsregisterutdrag 2019

Lagfart

Kartudrag

Planskiss