Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

BOSTADSHUS

UTHYRES! Elegant hus med alla moderna bekvämligheter. Cykelavstånd från stan och med en fantastisk utsikt mot havet i väster.

Detta bostadshus finns nu för uthyrning och ligger i ett attraktivt område, med perfekt avstånd till både centrum, skola och butiker. Men bäst av allt, nära till naturen och havet. Ett hus i toppskick, med alla moderna bekvämligheter du kan tänka dig och med en magnifik havsutsikt mot väster.

I huset på våning I hittar du grovkök/tvättrum, mindre toalett med dusch, två av husets tre sovrum samt ett arbetsrum. Stort biltak som rymmer två bilar.

På våning II hittar du ett stort och härligt vardagsrum med öppna ytor som går samman med köket. Från köket finns utgång som tar dig rakt ut till takterassen och den underbara utsikten mot väster. Här kan du njuta av utsikten från jacuzzin eller ordna med fina middagar i gott sällskap. Från vardagsrummet finns ytterligare möjlighet att komma ut för att njuta av kvällsluften. Den andra våningen innehåller även det tredje sovrummet samt stort badrum med både bastu, badkar och duschutrymme.

Månadshyran är 1997€ och det månatliga bolagsvederlaget betalas av ägaren.

Ett förmånligt och perfekt boende med generösa ytor såväl invändigt som utvändigt. Ett boende med närhet till naturen och havet och all tänkbar service på gångavstånd.

Utgångspris Månadshyra 1997 €
Adress Fyrvaktarvägen 1, 22100, Mariehamn  Västernäs 
Byggnadsår 2018
Rum 5 R+K+B+Balkong och takterass
Våningsyta 179m²


Bilder