Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 005
www.lyyski.ax E-post: Pontus@lyyski.ax

BOSTADSHUS

Modernt bostadshus i Hammarland

En husdröm mitt i den lantliga idyllen. Modernt utförande med öppna sociala ytor och väl tilltagna uteplatser. Genomgående smakfulla materialval samt golvvärme i båda plan. Bostadshuset är ett Kastellihus uppfört i stora element på gjuten platta med tegeltak, av Nora-hus 2017.

Välkomnande huvudentré med mörkt klinkergolv och plats för klädavhängning. I hallen finns även en rymlig garderob/klädkammare. I anslutning till hallen finns grovkök som inrymmer tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk med underskåp för klädlogistiken. Helkaklat badrum med stilrena material val. Dusch bakom glasvägg samt bastu med inbyggd belysning och bastuspis från Harvia.

Fantastisk sällskapsdel i öppen planlösning med generöst ljusinsläpp och fina vyer över intilliggande åkrar och grönska. Vardagsrum med plats för stor sittgrupper samt TV-möbel invid braskaminen. Naturlig matplats mellan kök och vardagsrum som rymmer den stora familjen. Fullt utrustat Puustelli-kök med vitvaror från Siemens och fina arbetsytor längs bänkskiva i laminat. Köksinteriören går i vitt, likaså den delvis kaklade väggen ovan arbetsbänk.

Bibliotek eller extra sovrum med ingång från vardagsrummet.

Från vardagsrummet når vi ut till den väl tilltagna terrassen i söderläge som borgar för många soltimmar. Inbjudande och möblerbar med flertalet sittgrupper. Jacuzzi finns installerat för ett varmt och skönt bad utomhus. På gården finns även ett charmigt växthus/orangeri för den odlingsintresserade.

Trappa i hall leder oss upp till övre plan som inrymmer allrum, balkong, tre sovrum, WC samt klädkammare/förråd.

Master bedroom om ca. 20 kvm med praktiskt klädkammare. Två sovrum till om ca. 12 kvm med fönster i två väderstreck. Allrum/TV-rum med plats för sittgrupp samt TV-möbel. Från allrummet finns även balkongen som ligger i fritt söderläge. WC med toalett och handfat med tillhörande kommod samt överskåp. Klinkergolv och vita väggar.

Sammanfattningsvis ett hemtrevligt bostadshus med genomgående smakfulla materialval och alla moderna bekvämligheter. Varmt välkomna på visning!

Utgångspris 297 000 €
Adress Rännbäcksvägen 45, 22240, Hammarland  Strömma 
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Byggnadsår 2016
Ytor/Areal Bostadshuset står på ett outbrutet område om ca. 3 000 kvm.
Rum 6 R+K+B
Våningsyta 188m²
Tomtareal 3000m²
Uppvärmning Bergvärme
Teknik Fiberanslutning finns, mekanisk ventilation
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt vatten, 3-kammarbrunn med egen filtrering.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.


Bilder

Planskiss