Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 002
www.lyyski.ax E-post: tomas@lyyski.ax

BOSTADSHUS

Högklassigt bostadshus med garage, biltak & förråd i Möckelö Strand!

Rejält, välbyggt och högklassigt bostadshus med tillhörande varmgarage, carport och förråd i Möckelö Strands. Bostadshuset är uppfört 2015 på gjuten platta och byggt i NoraHus-stil i timmermannamässigt utförande. Genomgående väldisponerade ytor och moderna lösningar, bostadshuset har en totalyta om ca 175 kvm och garaget har en yta om ca 50 kvm.

I bostadshuset disponeras entré, stort vardagsrum & kök med murad spis och en inglasad veranda om 18 kvm med jacuzzi, ett separat allrum som kan användas som extra sovrum, ett större Masterbedroom med tillhörande kontor och separat walk in closet, två något mindre sovrum, grovkök/ tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare, gästtoalett samt stort badrum med stor bastu, dusch & toalett. Badrummet har också utgång till terrassen.

I anslutning till entrén finns även ett mindre loft med nedfällbar lofttrappa, ytan som disponeras är inredd och omfattar ca 11 kvm golvyta och kan också vid behov användas såsom extra sovplats eller lekrum. Bostadshuset kan således disponera hela 5 sovrum/ avgränsade sovplatser om det extra allrummet och loftet nyttjas för detta ändamål.

Stor och rejäl terrass med generösa ytor mot i huvudsak söder och väster. Gården är för övrigt anlagd med gräsmatta och tomten har angränsande naturstig ner mot vattnet och till badstranden.

Asfalterad uppfart/ infart. Varmgarage med tillhörande carport och isolerat förråd. Bo fint på en av Möckelö Strands finaste tomter med närhet till badstrand, strövområden, natur, daghem, cykelvägar & övrig service.

Utgångspris 385 000€
Adress Thurevägen 23, 22120, Jomala  Möckelö Strand 
Fastighetsbet. 170-420-12-21
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.
Byggnadsår 2015
Byggnadsmaterial Lösvirkeshus på gjuten platta, falsat plåttak.
Ytor/Areal Bostadshus: 175 kvm, garage: 50 kvm, inglasad veranda: 18 kvm
Tomtareal: 1140 kvm
Rum 5(-6) R+K+B+GK stort badrum, gästtoalett m.m.
Våningsyta 175m²
Uppvärmning Bostadshuset har luftvattenvärmepump och garaget värms upp av luftvärmepump och elvärmekabel i golvet. Garaget har även egen varmvattenbehållare.
Verandan har uppvärmning av elvärmekabel i golvet.
Teknik Mekanisk ventilation, fiber, inbrottslarm m.m.
Tillträde Enligt överenskommelse eller inom ca 2-3 mån.
Vatten och avlopp Kommunalt V/A
Utemiljö Bo fint på en av Möckelö Strands finaste tomter med närhet till badstrand, strövområden, natur, daghem, cykelvägar & övrig service
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.
Övrigt Köparen kan inkluderat i affären om så önskas få ett nylagt vinylgolv i vardagsrums -och köksdelen.


Bilder

Planritning

Kartautdrag

Fastighetsregisterutdrag